Betöltés...

Deprivációs bőr maszk Leatherix Dominator

Ár: 50.275 Ft

Azérzékszervi megvonás a látás, a szaglás vagy a hallás megtagadását jelenti. A játéknak ez a formája, amely leggyakrabban a szemek sállal vagy maszkkal való eltakarásával jár, sok pár számára az egyik kedvenc játékforma. A tapasztalt BDSM-rajongók szívesen beépítik a Leatherix Dominator csuklyát a játékukba, végtelen sötétségbe és csendbe merítve alárendelt partnerüket.
A maszk felhúzása után a másik fél a valóságtól elszakadva marad feszültségben. Fogalma sem lesz arról, hol fognak landolni az ostorcsapások, vagy milyen más erotikus segédeszközt fogsz rajta alkalmazni.
A légzéshez a száján egy kis nyílás található, amely arra invitál, hogy játsszon a lélegzetével. A légzésjáték alatt teljesen nyugodtnak kell maradnia a párodnak. A tapasztalt alárendeltek és domináns felük tudják, hogy a pánik és az azt követő hiperventilláció könnyen ájuláshoz vezethet . Ennek megelőzése érdekében azt javasoljuk, hogy az alárendelt partner nyugtassa le a légzését, és koncentráljon a lassú szívverésére. Ez eléggé le fogja nyugtatni az elméjét és a testét ahhoz, hogy kontrollálni tudja az izgalmát, és mély meditatív állapotot éljen át a csuklya viselése közben.



Tetszik, hogy a maszk könnyen állítható a fej hátsó részén található fűzővel. A kontúros vonalaknak és a puha párnázásnak köszönhetően szépen illeszkedik az arcra. Ezért nem szorít viselés közben , és nem hagy maga után hólyagokat.
A kiváló minőségű báránybőrből készült Leatherix Dominator Deprivation Mask kellemes illatú és pontosan megmunkált varrásokkal rendelkezik. Felhelyezéskor értékelni fogja a bőr puhaságát és rugalmasságát, amellyel könnyű dolgozni.
Vízálló tulajdonságainak köszönhetően a valódi bőr bármikor letörölhető nedves ruhával, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket.



A tesztelés során azt tapasztaltuk, hogy bár a maszk a fűző segítségével könnyen bővíthető, mégsem illik mindenkire. Ezért nőknek vagy kisebb fejű férfiaknak ajánljuk.
Ne feledje azt sem, hogy a maszk nem mindenkinek való. A légzést egy kis, 9 mm átmérőjű nyílás teszi lehetővé, amelyet a száj magasságában talál. Ezért a Leatherix Dominator maszkot tapasztalt BDSM-ismerősöknek ajánljuk, akik tudják, hogyan kell viselkedni a légzéses játék során, és mit kell tenni, ha elájul vagy pánik tör ki egy alárendeltnél. Tehát a légzésjátékot mindig párban gyakoroljátok, soha ne egyedül.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.01
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Deprivációs bőr maszk Leatherix Dominator" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem