Betöltés...

Bőr paskoló Leatherix Star (40 cm)

Ár: 12.515 Ft

Kívántad már, hogy találj egy hullócsillagot? A Leatherix Star Slapperrel teljesül a kívánságod. Minden egyes ütés után egy rózsaszín csillagot találsz a másik feled fenekén lenyomva. Szóval vigyázz! Egy hullócsillag. Kívánj valamit!
A minőségi marhabőrből készült fényűző bőrpofozó feldobja a fenekelést, szerepjátékot vagy más BDSM játékot. A fenekező rugalmasságának köszönhetően csíp, de nem hagy zúzódásokat. Ezért ajánljuk az eszközt még kezdőknek is, vagy azoknak, akik nem szeretnének látható nyomokat viselni a játék után.
A fekete fenekező bot piros szegéllyel és piros csillaggal első látásra megragadja a tekintetet. A keskenyebb felületnek köszönhetően a lendítés ereje kisebb területre koncentrálódik, és így intenzívebb fájdalomérzetet ad az alárendeltnek.
A keskeny, kerek nyél könnyen kézben tartható. A nyél végén egy fémhurok található a falra akasztáshoz. Mi egy hurkot kötöttünk rá, hogy a fenekező ne essen ki a kezünkből.
A Leatherix Star valódi marhabőrből készült, amely tartós és megfelelő karbantartás esetén hosszú élettartamú. Vízállóságának köszönhetően a pofozót játék után nedves ruhával tisztítsuk meg, és időnként impregnáljuk bőrkondicionálóval.
Szeretnénk kiemelni a nagyszerű árcédulát is, amelyért a játékot kapod. Ár/minőség arányát tekintve a verőgép verhetetlen.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bőr paskoló Leatherix Star (40 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem