Betöltés...

Bőr korbács Leatherix Conquer (60 cm)

Ár: 14.220 Ft

A Leatherix Conquer bőrdorgálók elegánsak, könnyűek és az utolsó részletig aprólékosan kidolgozottak . A könnyebb ütéseknél a csíkok szépen csípnek a csupasz bőrön, de ugyanakkor jól elfenekelheti partnerét. Éppen ezért az eszköz mind a könnyű, mind a keményebb fenekeléseket feldobja.
Tetszik nekünk a játékos lila szín és a bojtok szokatlan négysoros rétegezése, amelyek egy kicsit úgy néznek ki, mint egy szőlőfürt. Megállapítottuk, hogy bár a bojtok jellegtelen hajtásokkal rendelkeznek, nem csomósodnak elfenekeléskor.
Ha szereted, ha erotikus segédeszközeid stílusban és színben is passzolnak egymáshoz, az ugyanezen elefánt termékcsaládból származó Leatherix Sensation lila bőrnyakörv strasszkövekkel kiegészíti BDSM-gyűjteményedet.
A rojtos segédeszközök kiváló minőségű és tartós csiszolt borjúbőrből készülnek, amely megfelelő ápolás esetén hosszú élettartammal jutalmazza Önt. A valódi bőrnek bódító illata is van, így sok fétisista libidóját fogja felizgatni.
A csuklópántok praktikus hurokkal rendelkeznek a felakasztáshoz, és egy erős fogantyúval is rendelkeznek, amely tartósan megépített. Ez, akárcsak a hevederek, prémium minőségű bőr anyagból készül. A karcsú, kerek fogantyú jól esik a kézben, így a játék kényelmesen kezelhető.
A vízálló kivitelnek köszönhetően a kütyü nedves ruhával letörölhető. A szíjakat időnként kezelje speciális termékkel és impregnálóval a csiszolt bőrhöz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.01
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bőr korbács Leatherix Conquer (60 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem