Betöltés...

Bőr paskoló Leatherix Kink Tamer (35 cm)

Ár: 13.350 Ft

Akiváló minőségű bőrből készült Kink Tamer a Leatherix elefánt kiadásunkból lenyűgözi Önt precíz kivitelezésével és elegáns , rendhagyó kialakításával. Az eszköz egyik oldala puha párnázást kapott, a másik pedig sima és szilárd felületű. Nem gyakran látni párnázottságot a spankereken, így a könnyedebb BDSM játékra szánt eszköz kiegészíti az eredeti modelleket kedvelő ínyencek gyűjteményét.
Azt tapasztaltuk, hogy a spanker puha oldalának ütése elnyeli a bőrre gyakorolt hatást, és nem okoz fájdalmat. A fenekező sima oldala jó érzés a bőrön. Ráadásul az eszköz nem túl rugalmas, így nem olyan lendületes, mint a rugalmas fenekező lapátok, amelyek piros hegeket hagynak a bőrön. Lady Viktoria A Leatherix Kink Tamer, amelyet profi dominánk is használ a B DSM-szalonjában, ezért kezdőknek, akik még nem ismerkednek a fenekeléssel, ajánlott. Az előjáték során nagyobb ütéseket adhatnak anélkül, hogy partnerüknek fájdalmat okoznának.
A fenekelő botnak nincsenek éles szélei, és marhabőr és báránybőr kombinációjából készült. A valódi bőr kitűnik minőségével és nem hajlamos a sérülésre. Megfelelő karbantartás mellett a pofonütő ezért hosszú élettartammal fogja meghálálni. Összetéveszthetetlen illatával a bőr anyag sok fétisista erotikus vágyát kelti fel.
Nagyra értékeljük az ergonomikusan kúposított fogantyút is, amelynek köszönhetően a fenekezőt könnyű kézben tartani, és fenekelés közben kényelmesen kezelhető.
A játék praktikus hurokkal is rendelkezik a szilárdabb fogás érdekében, amellyel játék után a fenekezőt egy kampóra akaszthatod.
Szennyeződés esetén nedves ruhával letörölheti a verőféket, mivel vízálló kivitelű.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bőr paskoló Leatherix Kink Tamer (35 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem