Betöltés...

Thunderbolt elektromos anális gyöngysor (23,5 cm) + ajándék EEG gélek 500 ml

Ár: 39.845 Ft

Az intim részek stimulálása kellemes bizsergető elektromos impulzusok segítségével megfűszerezi az előjátékot, a szexet és a maszturbációt. Annak érdekében, hogy közelebb hozzuk az elektrosexet a kíváncsi vaníliákhoz, úgy döntöttünk, hogy alapos tesztelés után elektroanális golyókat is beiktatunk a kínálatba. Thunderbolt. Kiváló minőségű és rugalmas szilikonból készült, amely könnyen becsúszik minden popsiba. Kis mérete kezdőknek is megfelelő, de az erős rezgések és az elektrostimulációs programok még a tapasztalt BDSM szerelmeseinek is tetszeni fognak.

Az áramütéssel történő ingerlés olyan gyengéd, mint a leghalványabb rezgések ezen az első színpadi játékon. Enyhe bizsergő érzésre hasonlít. Ezt különösen azok a kíváncsi vaníliák fogják értékelni, akiknek nincs tapasztalatuk az elektronikus eszközökkel kapcsolatban, de mégis szeretnék kipróbálni ezt a szexuális gyakorlatot. Anális gyöngyök Thunderbolt összesen 5 elektrostimulációs móddal vérzi ki a szamarat, amikor az utolsó, legerősebb fájdalmas eksztázisba ér, amibe minden tapasztalt szubjektív beleszeret.

Professzionális domináns Lady Viktoria különösen a keskeny formáért és a szilikon anyag rugalmasságáért dicséri a készüléket . A játékot szalonjában arra használja, hogy megbüntesse az összes rabszolgáját, kezdőket és haladókat egyaránt. És mivel különböző pozíciókban köti meg alátámasztóit, profiként nagyra értékeli a szerszám rugalmasságát is, aminek köszönhetően az anális golyók bármilyen helyzetben becsúsznak a végbélnyílásba.

Nekünk is tetszik az eszköz szép hossza , amivel a férfi fenekét ugratva elérhetjük a prosztatát. Ezután rezgések és elektromos impulzusok segítségével céltudatosan masszírozhatja. A prosztata masszírozása során az ejakulációs csatornákban folyadék szabadul fel , amely megtisztul, és így megakadályozza az esetleges gyulladást. Emellett serotonin, a boldogság hormonjaként is felszabadul, amikor stimulálják. Játékos tesztelőink a hüvely stimulálására is használták a játékot. A szokatlan bizsergés és bizsergés mellett az elektrostimuláció a medencefenéket is erősíti. Az elektromos impulzusok a hüvely fiziológiás összehúzódását idézik elő, melynek során a hüvelyi és medenceizmok aktiválódnak.

Anális gyöngyök Thunderbolt puha és puha tapintású szilikonból a második és harmadik golyót két ABS műanyagból készült fényes lap díszíti, mely a szerszám pufók fogantyúját is eltakarja. A két anyag kombinációja hosszú élettartamot és tartósságot biztosít a játéknak. Mindkettő könnyen tisztítható és karbantartható.

A szerszám erős rezgéseket kapott a borban, amit 7 vibrációs program irányában élvezhet. Ha kezdőknek keres rezgő anális labdákat, akkor játékkal Thunderbolt nem lépsz félre. Maximum 2 cm-es átmérője könnyen belecsúszik egy edzetlen szamárba. Ráadásul az anális első vizsgálatakor egyáltalán nem kell használni az 5 elektrostimulációs program funkcióját, így a rezgések és az elektroimpulzusok külön-külön kerülnek szabályozásra. Ezért csak rajtad múlik, hogy milyen stimulációt érzel.

A szerszám eltávolítása előtt ne felejtse el mindig kikapcsolni az elektroimpulzus funkciót. Ha nem tenné, nagy fájdalmat okozna magának a két műanyag lemez között ugráló elektromosságtól.

A tesztelés során azt találtuk, hogy anális golyókat Thunderbolt olyan csendesen dorombolnak, mint egy macska. A vibrációs motor még a hálószoba ajtaja mögött sem fedi fel játékait, nemhogy lakása falai mögött. Ezért akár éjfélkor is élvezheti a bizsergő örömet. Az a szomszéd, akinek a füle a falhoz van ragasztva, nem fog csengetni.

Nagyra értékeljük az eszköz vízálló kialakítását is, mellyel élvezhetjük a fürdőkádban vagy a zuhanyozásban való játékot. Saját tapasztalatunkból is tudjuk, hogy ha valaki csak most kezdi az anális stimulációt, akkor kényelmesebb a fürdőkádban kipróbálni, ahol nyugodtabb lesz. Vízsugárral minden balesetet elmoshatsz. De ne használjon elektromos impulzusokat vízben! Megsértheti magát.

Az anális golyók mágneses USB töltésükkel is megörvendeztették a figyelmünket, aminek köszönhetően nem fogja elárasztani a bolygót lemerült alkáli elemekkel.

Az egyetlen dolog, amit egy kicsit sajnálunk, az a készülék magasabb ára . Vásárláskor ezért egy kicsit mélyebbre nyúl a zsebébe. Másrészt kevesebbe fog kerülni, mintha egy áramforrásba és annak tartozékaiba fektetne be. Ezért, ha csak elektromos játékokat szeretne kipróbálni, lesz anális golyó Thunderbolt nagyszerű választás.

ÉRTESÍTÉS
A szívritmus-szabályozóval vagy súlyos szívproblémákkal küzdőknek el kell felejteniük az elektrosexet. Az elektromos impulzusok károsíthatják a pacemakert és egészségügyi problémákat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Thunderbolt elektromos anális gyöngysor (23,5 cm) + ajándék EEG gélek 500 ml" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem