Betöltés...

MyStim vezető síkosító gél elektroszexhez 23kt arannyal Gold Rush (250 ml) + ajándék EEG gélek 500 ml

Ár: 8.375 Ft

A 23 karátos arannyal készült MyStim Gold Rush síkosító gélt azért iktattuk be a kínálatba, mert tesztelőink kedvence lett, akik vele együtt több tucat különféle electrosexhez tervezett zselét teszteltek. De egyik sem növelte olyan hatékonyan a vezetőképességet, mint a MyStim Gold Rush. Főleg az elektromos stimuláció vagy a gőz szerelmesei fogják értékelni, akiket a sugárzó aranydarabkák kápráztatnak el, amelyek úgy csillognak a testen, mint csillagok az égen.

Az átlátszó kenőanyagban apró 23 karátos arany részecskéket talál, amelyek a legjobb vezetők közé tartoznak, és így jelentősen erősítik a vízgél vezető hatását. A gyártó az aranyat választotta, mert az nem annyira korrozív, mint a többi vezető fém, például a réz vagy az ezüst.

A vízbázisnak köszönhetően a síkosító a klasszikus vaginális vagy anális szexhez is alkalmas, amelyben a gél csillogó aranynyomokat hagy a testen . Egy csipetnyi luxus és testdísz arany színnel fokozza a szexjátékok élményét.

Azt találtuk, hogy a gél eper illatú és semleges ízű, bár nem közvetlenül orális szexhez készült.

Nagyra értékeljük a zsírok, parabének és glicerin mentes, gyengéd összetételét , amely képes megkötni magához a vizet, és így érzékeny egyéneknél a bőr és a nyálkahártyák kiszáradását okozhatja.

Folyékony állagának köszönhetően könnyen eloszlik és minden redőbe beszivárog . Ezt különösen akkor fogja értékelni, ha elektródákkal és egyéb elektromos segédeszközökkel játszik. És mivel a gél víz alapú, ezért mindenfajta erotikus segédeszközre is használhatod, beleértve a szilikont is. A MyStim Gold Rush síkosító gél óvszerrel és egyéb latex kiegészítőkkel vagy ruházattal is használható .

Végül, de nem utolsósorban szeretnénk kiemelni az áttetsző palack fényűző dizájnját egy fekete pumpával , amely kiemeli az aranyszemcséket. Tesztelőink még az éjjeliszekrényen is kirakták a gélt.

A vezetőképes MyStim Gold Rush síkosító zselére csak a kényelmetlen pumpája lehet panaszunk. Ezért legyen türelemmel a gél adagolásakor, mert eltart egy ideig, amíg az adagoló felszívja a gélt és engedi kinyomni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "MyStim vezető síkosító gél elektroszexhez 23kt arannyal Gold Rush (250 ml) + ajándék EEG gélek 500 ml" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem