Betöltés...

Midnight Desire vibrátor elektroszexhez (22 cm) + ajándék EEG gélek 500 ml

Ár: 33.550 Ft

Egy másik elem az elektronikus kütyük Midnight kiadásából, amely átment az elefánttesztünkön, a vibrátor Midnight Desire, amely a medencefenék erősítésének és a G-pont stimulálásának határait feszegeti.A vibrátor hegyében található aranylemezek felhasználásával elektromos impulzusokkal perfundálja a hüvelyfalakat , és lehetővé teszi a nők számára, hogy kipróbálják az egyik BDSM-gyakorlatot, amelyhez az elektroszex eleve hozzátartozik. nak nek. Vibrátor Midnight Desire azoknak a nőknek ajánljuk, akik már rendelkeznek vibrációs eszközökkel. Kezdőknek érdemes gyengédebb rezgésű eszközöket választaniuk, amelyek segítségével megismerhetik testüket és ezáltal saját igényeiket.

A vibrátor jelentősen ívelt formája egy hokiütőre emlékeztet. Ennek köszönhetően tökéletesen felfekszik a G-pontra és erős rezgésekkel vagy elektromos impulzusokkal stimulálja azt. Az elektromos kisüléseket aranylemezeken keresztül továbbítják, amelyek speciális cink és alumínium ötvözetből készülnek.

A kiváló minőségű szilikon anyag hipoallergén és nem porózus tulajdonságaival nyűgöz le. Ezért könnyen tisztítható, sima felülete pedig egy csepp síkosító géllel kombinálva megkönnyíti a hüvelybe való behelyezést.

Elektromos vibrátor Midnight Desire 7 vibrációs programmal és 5 szintű elektromos impulzussal büszkélkedhet, amelyek lokálisan stimulálják a G-pontot az aranylemezeken keresztül. Feszültséggel, várakozással és szenvedéllyel teli utazásnak nézhet elébe, amely tesztelőnknek nedves orgazmussal ért véget, amikor először használta a játék. Ha játék közben egy másik eszközt használ elektrosexhez, ne felejtse el kikapcsolni az elektromos impulzus funkciót a vibrátoron, mielőtt kiveszi a hüvelyből, így nem éri nem kívánt plusz rúgás.

Az elektromos vibrátorral könnyedén ugorhatsz a vízbe , mert vízálló kialakításának köszönhetően a vízi ragadozók közé tartozik, akik minden orgazmust el tudnak kapni a fürdőben.

Vibrátor Midnight Desire viszonylag csendes. A nők nem ébresztik fel vele a horkoló partnert, és egy csendes WC fülkében az emberek azt hiszik, hogy rezeg a telefon.

És ha éjszaka elmegy az áram, nyugodt lehet. A vibrátor háttérvilágítású gombjai kék LED-ekkel rendelkeznek. Ezért minden harci körülmény között irányíthatod.

Az USB töltéssel szinte bárhol újratöltheti játékát. Ezenkívül a megspórolt pénzből, amelyet nem költ ceruzaelemekre, vásárolhat például egy síkosító gélt.

Az egyetlen hátránya az elektroimpulzusok vízben való alkalmazásának korlátozása. Megsértheti magát. A vibrátort pacemakerrel rendelkező személyek sem használhatják. Az elektromos impulzusok megzavarhatják a mozgás megfelelő működését.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Midnight Desire vibrátor elektroszexhez (22 cm) + ajándék EEG gélek 500 ml" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem