Betöltés...

MyStim Thin Finn dilator elektroszexhez (8 mm) + ajándék EEG gélek 500 ml

Ár: 28.690 Ft

Tágító elektrosexhez MyStim Thin Finn magasabb szintre emeli a húgycső stimulációt és a BDSM gyakorlását. Ez az eszköz tapasztalt férfiak kezébe tartozik, és változatossá teszi az egyéni akciókat, de a legjobban akkor fog élvezni, ha együtt játszol . Egy domináns partner szilárd keze alatt, az elektroimpulzusok megalkuvást nem ismerő erejének köszönhetően a legnagyobb erős emberből is szelíd bárány válik.

A kúpos hegy megkönnyíti a behelyezést, és vajszerűen becsúszik a péniszbe. 25 cm-es hosszának köszönhetően a tágító férfiaknál a teljes húgycsövet irritálja és eléri a prosztatát . A sperma gátjaként is működik, mert megállítja az ejakulációt . Játék közben ne feledkezzünk meg a kellő mennyiségű kiváló minőségű síkosítóról, ami nélkül nem jutnánk messzire a férfi büszkeségbe hatolva. Ügyeljen a fokozott higiéniára is. Elkerülheti a kellemetlen gyulladásokat.

A kézzel polírozott, orvosi minőségű alumínium tapintásra olyan sima, mint egy jégkocka. Ez az anyag tökéletesen vezeti az elektromos impulzusokat, és különösen a játékklinikák rajongóinak tetszeni fog. Az eszköz bevezetése előtt felmelegítheti vagy lehűtheti a játékot. A meleg és a hideg hatása még inkább fokozza a játékélményt.

Tágító izom MyStim Thin Finn vízálló , de elektroszex közben kerülje a fürdőszobát. Még ott is megsérülhet, és áramütést kaphat, ahol a legkevésbé számít rá.

Kicsit sajnáljuk a készülék magasabb árát , és ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesse az elektrostimuláció varázsát, áramforrást kell vásárolnia a tágítóhoz . Az urak áram nélkül is élvezni fogják a szerszámot. patak, de szükségtelenül megfosztanák magukat egy felejthetetlen élvezettől.

Figyelmeztetés A tágítót nem ajánljuk súlyos szívproblémákkal küzdőknek . Az elektrostimuláció zavarhatja a pacemakert, és egészségügyi szövődményeket okozhat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "MyStim Thin Finn dilator elektroszexhez (8 mm) + ajándék EEG gélek 500 ml" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem