Betöltés...

Mr. Cucumber üveg dildó (20 cm)

Ár: 10.570 Ft

A precízen kidolgozott vibrátoron Mr. Uborka palack színben beleszerettünk gyönyörű, uborkát idéző dizájnjába. A vibrátor viccesen néz ki, ugyanakkor elegáns , és nem tűnik sajtosnak. A vibrátor finom bordáival kellemesen stimulálja a hüvelyt és a G-pontot , kisebb, 2,5 cm-es átmérőjének köszönhetően még a kezdők is nyerni fognak vele.
A felső részen a készülék teste beszűkül és a képzeletbeli fogantyú megkönnyíti a készülék be-, illetve eltávolítását. De ne feledje, hogy a vibrátor nem alkalmas anális játékra, mert nincs lába.



A játék tartós pirex vagy boroszilikát üvegből készült, amely megőrzi szilárd formáját, így célirányosan a megfelelő helyeken fekszik. Az üveganyag minden síkosító géllel kijön, így az éjjeliszekrényről még az extra csúszós szilikon kenőcsöket is kihúzhatod.
Ha pedig élvezni szeretnél játszani a hőmérséklettel , áztasd a vibrátort egy tál meleg vízbe, vagy tedd egy időre a hűtőbe.



A vibrátor vízálló kezelése meleg fürdőben is vonzza az előjátékot, ami egy megerőltető munkanap után az édes pont lesz.
Eredeti vicces kialakításának köszönhetően a vibrátor születésnapi vagy karácsonyi ajándéknak is megfelel. Egy céges bulin vagy lánybúcsún is együtt tündökölsz majd vele.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mr. Cucumber üveg dildó (20 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem