Betöltés...

Envy Me üveg dildó (15 cm)

Ár: 10.425 Ft

Az Envy Me üveg vibrátor fényűzően néz ki, és az utolsó fokig precízen kidolgozott . A készülék intenzíven perfundálja az egész hüvelyt és még a kezdők is bátran el merik elérni a szép, 2,8 cm-es átmérőt . A szív alakú fogantyúba is beleszerettünk, ami minden romantikus léleknek tetszeni fog. Az ujjfogás is jól tart , így a vibrátor nem esik ki a kezéből.
Bár a gyártó anális játékra ajánlja a vibrátort, tapasztalatból tudjuk, hogy a kiemelkedő kiemelkedések túl intenzíven stimulálhatják a fenéket és a prosztatát. Ezért jobb, ha nem hív meg játékot anális stimulációra.



A vibrátor strapabíró pyrex vagy boroszilikát üvegből készült, amely erejének köszönhetően megtartja formáját . Éppen ezért egy centit sem mozdul meg, és céltudatosan nyomkodja a megfelelő helyeket egy nő ölében. Az üveget felmelegítheti, vagy éppen ellenkezőleg, lefagyaszthatja, és élvezheti a hő és a hideg hatását . Az üveg anyaga minden kenőanyaggal barátságos, ezért kenje be szilikon zselével is .



A vízálló vibrátort könnyedén higiénikus tisztán tarthatod, és még egy vízzel teli fürdőkádban sem fullad meg. A meleg habfürdőben eltöltött orgazmus kellemes befejezést biztosít minden megterhelő napnak. Ha pedig itt-ott szennyeződés vagy kenőanyag-maradvány rakódik le a bordák között, vigyen segítségül egy eldobott fogkefét.
A látványos, színes dizájn nem csak felkelti a tekintetét, hanem gyönyörűen díszíti játékkollekcióját. A vibrátor eredeti ajándéknak is megfelel születésnapra, karácsonyra vagy Valentin- napra.


 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Envy Me üveg dildó (15 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem