Betöltés...

Orgasmic Me üveg dildó (11,5 cm)

Ár: 14.855 Ft

Az Orgasmic Me üveg vibrátor tökéletes a vaginális és anális játékhoz. A pufók hegye kellemesen kitölti, és különleges görbületének köszönhetően hozzáér a G vagy P ponthoz.
A praktikus hurok megkönnyíti a játék kezelését és egyben lábként is szolgál, aminek köszönhetően a vibrátor nem csúszik teljesen az aljába.



A vibrátort elegáns átlátszó színben kínáljuk.
A játék úgynevezett pirex vagy boroszilikát üvegből készül, amely rendkívül ellenálló és erős. Ezért erotikus segédanyagok készítésére is alkalmas.
Az edzett üveg gyorsan elfogadja a környezet hőmérsékletét. Ezért azt javasoljuk, hogy próbálja ki a hőmérsékleti játékokat is, amelyek tökéletesen megfűszerezik a szexet és a maszturbációt.



A vízálló kialakításnak köszönhetően vigye magával a vibrátort a fürdőbe, és éljen át egy izgalmas kalandot a felszín alatt is.
Nekünk személy szerint annyira tetszik az Orgasmic Me vibrátor dizájnja, hogy szívesen adjuk ajándékba partnereinknek vagy barátainknak. Ezért ha luxus ajándékot keres születésnapra, Valentin-napra vagy karácsonyra, akkor ez a játék eltalálja a célt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Orgasmic Me üveg dildó (11,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem