Betöltés...

Lissy meledő vibrátor klitoriszkarral (20,5 cm)

Ár: 36.520 Ft

Kiváló minőségű és hatékony eszközöket kínálunk, amelyek minden nő igényeinek és preferenciáinak megfelelnek. Ezért készítettük el a  Lissy nevű vibrátort csiklókarral, kisebb, univerzális méretekkel. Különbözik a versenytárs modellektől a speciális melegedő funkciójában is, amelyet nem minden vibrátorban talál meg. A rövidebb, keskenyebb karnak köszönhetően az erős vibráció tökéletesen eléri a csiklót, így könnyen és célzottan stimulálja azt. Ennek a nagyszerű darabnak kisebb az átmérője, ezért azoknak a kezdőknek is megfelelő, akik egyszerre szeretnék intenzíven stimulálni a hüvelyt és a csiklót.

A vibrátor anatómiai formája pontosan érinti a G-pontot, és rövidebb hosszának köszönhetően főként az elülső hüvelyfalat izgatja. A kifinomult recék kéjesen masszírozzák az érzékeny pontokat a vibrátor minden mozdulatával, így a hölgyek könnyebben érhetik el csúcsot.

A hegyes kar tökéletesen célozza meg a csiklót, nem hajlik el a vibrátorral való játék közben, és megőrzi szilárd alakját. Tesztelőinket lenyűgözte a csiklókar belső bordázata is, amely jobban stimulálja az érzékeny területeket, mint a sima, kerek karral rendelkező modellek.

A Lissy vibrátorban el fogja bűvöli a sima, bársonyosan puha szilikon. Nagyra értékeljük, hogy a szőr és a szennyeződés nem tapad a segédeszközre. A szilikon anyag nem toxikus, egészségre ártalmatlan és hipoallergén anyag, amely nem köti meg a szagokat. Kiváló tulajdonságai miatt gyakran használják az egészségügyben. A markolat aranyszínű, műanyag lemezzel díszített, ami a vibrátornak luxusos dizájnt kölcsönöz.

A vibrátor erős rumbly rezgéseket és 10 vibrációs pulzusmódot kapott, amellyel a nők orgazmikus magasságokba emelkednek. A stimulációs programok megegyeznek a hüvelyi részben és a csiklókarban is.

Ahogy a bevezetőben említettük, a kezelőpanelen egy innovatív melegedő funkciót is talál. Ennek köszönhetően a segédeszköz néhány perc alatt felmelegszik az emberi test hőmérsékletére, kellemesebbé téve a behelyezést a nők számára, és játék közben kellemesen melegít és nem hűt. A melegedő vibrátor reálisabb érzéseket kelt önkielégítés közben, és jobban ellazítja a medencefeneket. A hölgyek így a hüvely intenzívebb stimulációját és intenzívebb orgazmust élhetnek át.

A közepesen vízálló kezelésnek köszönhetően könnyedén tisztán tarthatja a vibrátort, ha az akció után folyó víz alatt leöblíti. A segédeszköz csendes üzemmóddal rendelkezik, így a vibrátor erőteljes teljesítménye ellenére sem zavarja Önt egyéni vagy közös játszadozások közben.

Végül megemlítjük a modern USB-töltést, amely kíméli a környezetet és a pénztárcáját. Takarítson meg pénzt a ceruzaelemeken, tegye a malacperselybe, vagy vásároljon például síkosítót.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Lissy meledő vibrátor klitoriszkarral (20,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem