Betöltés...

Bee vibrátor klitoriszkarral (21 cm)

Ár: 30.530 Ft

Vibrátor a csiklóra vetítveBee A G-pont stimulációt szolgáló anatómiailag precíz görbületének és a széles vetületnek köszönhetően, amely a csikló nagyobb területét stimulálja, gyorsan az egyik kedvencünkké vált. Az eszköz elsősorban azoknak a kezdőknek és nőknek fog megfelelni, akiknek már van otthon néhány vibrátoruk, de nem szeretnének a drágább modellek által kínált tolóerőt vagy egyéb kütyüt.

Azok a nők, akik igénylik és szeretik a hüvely és a csikló egyidejű ingerlését önkielégítés vagy szex közben, szintén elragadtatják a csiklóra vetített vibrátort , amely kedvenc kettős stimulációjukat adja. A szerszám merev kialakításának köszönhetően a speciálisan ívelt hegy jól felfekszik a G-pontra . A nyúl alakú széles kiemelkedés tökéletesen illeszkedik a csiklóhoz , az aranyos nyuszi mancsok pedig további pontstimulációval kényeztetik a nőstény ölét . Ez a bevált kombó minden nő számára orgazmust varázsol, akár többször egymás után.

Az anatómiai formának és a puha tapintású szilikon anyagnak köszönhetően a készülék könnyen behelyezhető, mivel a szilikon kenés után tökéletesen csúszik.

A várakozás Közbeni erőteljes orgazmusokat a vibrátorok mindkét részén erős rezgések rendezik, melyekről 2 vibrációs motor és összesen 10 vibrációs program gondoskodik. Ezek megegyeznek a hüvelyi és a csikló kiemelkedésében. Egy egyszerű, három gombos kezelőpanel segítségével gyorsan módosíthatja a rezgési programokat a szerszám mindkét részén egyszerre.

A segélyrőlBee mi is szeretjük a vízálló és mérsékelten csendes kialakítást , aminek köszönhetően akár egy társasházi hálószobában is izgalmas utazással kényeztetheti magát vele. A szomszédok nem hallják a vibrátort a papírfalakon keresztül, így nem fognak téged gyanakodni izgalmas trükkökre.

A praktikus és modern mágneses USB töltéssel körülbelül 2 óra alatt töltheti fel a játékot. Ezért nem kell folyamatosan vásárolnia nehezen újrahasznosítható alkáli elemeket, amelyekkel hamarosan az egész bolygót beszennyezné.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bee vibrátor klitoriszkarral (21 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem