Betöltés...

Szilikon vibrátor Blueberry III Next Gen (21,5 cm)

Ár: 36.680 Ft

Több ezer orgazmus által letesztelt Blueberry II Original, amely évekig a legnépszerűbb vibrátoraink között volt, úgy döntöttünk, hogy erősebb rezgéssel, erősebb vibrációs motorral és USB-töltéssel jobbítjuk. Az új Blueberry III Next Gen vibrátor modell intenzívebb hüvelyi orgazmusban részesíti a nőket, mivel innovatív formája anatómiailag precíz hajlítással a G-pont stimuláció érdekében rakéta sebességgel lövi ki a hölgyeket az orgazmus-univerzumba. A csendes kialakítás és a 9 vibrációs mód együttesen nagyszerű erotikus játékká varázsolja a legkeresettebb vibrátorunkat, amely a kezdőknek is örömet okoz, és még a legigényesebb tesztelőink szükségleteit is kielégíti.

A vibrátor különleges ívének köszönhetően könnyebb a behelyezése, de főleg ennek köszönhetően a makk szilárd hegye eléri a G-pontot. A nők így könnyebben elérik a hüvelyi orgazmust, amely néha az izgató nedves csúcshoz vezet. Nagyra értékeljük a segédeszköz puha és rugalmas kialakítását is, amely bármilyen helyzetben könnyen alkalmazkodik a testhez. És bár néhány tesztelő az új modell átmérőjét egy kicsit túl szélesnek találta, a nagyobb megtöltés az erős rezgésekkel kombinálva intenzívebb G-pont masszázst eredményez.

Kitartunk amellett, hogy semmi sem hasonlítható a minőségi szilikonhoz. Bársonyosan puha felülete simogatásra ösztönöz. Ezen kívül nagyra értékeljük nem porózus és hipoallergén tulajdonságait is, amelyek az erotikus segédanyagok királyává teszik.

Szeretjük az erős vibrációkat 9 vibrációs programmal kombinálva, mellyel nem csak a nő ölét, hanem a mellbimbókat vagy a péniszen lévő frenulumot is kényeztetheti. Ennél a modellnél a gyártóval együtt dolgoztunk annak érdekében, hogy rezgései a legerősebbek közé tartozzanak a piacon, ugyanakkor a legalacsonyabb intenzitás megfeleljen az érzékeny csiklóval rendelkező nőknek. A Blueberry III Next Gen vibrátor ezért mindenkinek megfelelő.

A Blueberry III Next Gen vibrátor közepesen vízálló felülettel rendelkezik. Ezért az akció után könnyen lemoshatja folyó víz alatt.

Az új modell kifejlesztésekor figyelmet fordítottunk a vibrációs motorra is, amely csendes kialakítást kínál, ezért teljesen titokban működik. Tehát használhatja az eszközt, ahol csak akarja. Otthon a fürdőszobában, sátorban vagy akár a munkahelyén, ha saját irodája van.

Az USB-töltéssel akár utazás közben is energiával látja el a vibrátort. Csak csatlakoztatnia kell például egy powerbankhoz, és mire megérkezik a szállodába, a segédeszköz fel van töltve, és készen áll minden kívánság teljesítésére.

Kiemeljük a luxus csomagolást is, amelyre büszkék vagyunk. Kiváló minőségű, párnázott, szép kialakítású dobozunk minden személyre benyomást tesz, akit a nagyszerű Blueberry III Next Gen vibrátorra ajándékoz, legyen az akár a párja, barátnője, akár a menyasszonya akinek adja az eszközt, az ajándék első látásra mindenkinek tetszeni fog.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon vibrátor Blueberry III Next Gen (21,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem