Betöltés...

Vibrátor kettős szilikonnal Front Row Purple (22 cm)

Ár: 36.520 Ft

Kényeztesse magát egy forradalmi dupla szilikonból készült, kivételes vibrátorral. A kivitelezésnek köszönhetően a Front Row Purple Vibrator puha és sima a teljes hosszában, de ez ne tévessze meg – a mag szilárd, akár egy szikla. Az ívelt hegy pontosan a G-pontra mutat, és a vibráció hullámról hullámra erős orgazmushoz juttatja el. Az eszköz gyengéden kényezteti az elülső vagy hátsó lyukat, mint egy élő pénisz. Nagyszerű lesz maszturbációhoz vagy játszadozáshoz kettesben.

Az erős, dübörgő vibráció megrezegteti az intim területeket, és még a legigényesebb játékkedvelőket is kielégíti. Tetszik nekünk, hogy csak a használható rész vibrál intenzíven. Így nem fog idő után zsibbadni a keze.

A hét vibrációs program közül mindenki kiválaszthatja a magáét. A vibrátorral simogathatja a mellbimbókat, a feneket, az alsó hasát, a pénisz vagy a vagina környékét. A vibrációk mindenhol izgalmas érzéseket váltanak ki.

A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően új kedvencével élvezheti a vízi játékokat is. Vigye magával a zuhanyozba, a fürdőkádba vagy a medencébe. Együtt fogják élvezni az erotikus fürdőt.

A Front Row Purple vibrátor a csendesebb játékok közé tartozik, és ha a paplan alá búj vele, olyan halk lesz, mint egy kisegér. Nem fogja felébreszteni az alvó gyerekeket vagy szomszédokat.

A modern USB töltés kíméli a környezetet és a pénztárcát, így nem dob ki pénzt a kukába az elhasznált elemekkel együtt.

A segédeszköz utazási zárat kapott, aminek köszönhetően nem kapcsol be véletlenül a vibrátor munkába menet vagy a szüleinél látogatáskor. Az első használat előtt ne felejtse el kikapcsolni az autolock funkciót.

Megállapítottuk, hogy a vibrátornak különleges aromája van kicsomagolás után. Az anyag felületkezelése okozza. De néhány mosás után a játék hibátlan lesz.

ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGYI TANÚSÍTVÁNY: Törődünk az Ön egészségével, amivel mindannyiunknak csak egy dolgunk van. A Front Row Purple dupla szilikonos vibrátor megkapta az Állami Közegészségügyi Intézet tanúsítványát. Ezért biztonságos vele játszani.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrátor kettős szilikonnal Front Row Purple (22 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem