Betöltés...

Wavy Vibes szilikon vibrátor Sexy Elephant (21 cm)

Ár: 32.695 Ft

A rugalmas vibrátornál azt akartuk, hogy maximálisan hajlékony legyen, és így jobban alkalmazkodjon a női test anatómiájához, mint bármelyik másik. Ezért a különleges belső kialakításnak és a rugalmasságnak köszönhetően a heggyel megérintheti a vibrátor másik végét. Kombinálva a hangsúlyos bordázással és az erőteljes vibrációs motorral, ezért a nők fantasztikus orgazmus-rodeót fognak megtapasztalni, amellyel a kezdők és a tapasztalt vaginális orgazmus szerelmesei egyaránt kielégülnek.

Nagyra értékeljük szélesebb, ívelt csúcsát, amely kitölti a hüvelyt, és meggyötri a G-pontot. A hangsúlyos recékkel kombinálva a vibrátor hatalmas izgalmi fegyverré válik.

A selymesen puha, orvosi minőségű szilikont szeretni fogja a hipoallergén és nem porózus tulajdonságai miatt is, amiknek köszönhetően egyszerű a tisztítás és a karbantartás.

A durva és erős vibráció a 9 vibrációs programmal kombinálva intenzív masszázst biztosítanak a vagina és a csikló minden érzékeny pontján. Hölgyeim, próbálják meg először a G-pontot pulzáló móddal izgatni, majd egyenletes rezgéssel a csúcsra jutni. Fogadunk, hogy függővé válnak ettől a kéjtől.

A legtöbb szexuális játék csak közepesen vízálló. De nagyon jól tudjuk, hogy egy kis relaxálás a kádban vagy a pezsgőfürdőben, egy kis vibrációval fűszerezve, jobban ellazítja a testet és az elmét, mint a levendulás habfürdő. Ezért a vibrátort teljesen vízálló kezeléssel láttuk el, így még a zuhany alatt is élvezheti az izgalmas pillanatokat.

A Wavy Vibes vibrátort a csendes játékok közé soroljuk. Ennek köszönhetően nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat.

Az USB töltés nemcsak a környezetet, hanem a pénztárcáját is kíméli, mivel nem kell feleslegesen elemekre költenie.

Tetszik nekünk a megvilágított logó a vibrátor alján. Minden programnál másképp világít. Így ha megtalálja kedvenc vibrációs módját, könnyen megjegyezheti azt a színe alapján.

Egyik Elephant tesztelőnk, aki még soha nem tapasztalt belső orgazmust, elárulta nekünk, hogy a Wavy Vibes vibrátorral való játszadozás közben végre sikerült elérnie. És annyira meglepődött és beindult az élménytől, hogy megragadott egy klitorális nyomásvibrátort, kombinálta a Wavy Vibes eszközzel, hogy egy újabb, bombasztikus orgazmust éljen át. Azóta egyre gyakrabban van hüvelyi orgazmusa.

ATEST a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől: Törődünk az Ön egészségével, amelyből mindannyiunknak csak egy van. A Wavy Vibes vibrátor az elefánt műhelyünkből származik, és a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől kapott tanusítványt. Ezért biztonságosan lehet vele játszani. 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Wavy Vibes szilikon vibrátor Sexy Elephant (21 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem