Betöltés...

Model 22 Chastity Cock Cage with Electro (11,5 cm)

Ár: 31.100 Ft

A Man|Cage Chastity Cage elektrostimulációval tökéletes eszköz a BDSM szerelmeseinek, akik egy olyan módot keresnek, amellyel egy kicsit tovább tudják vinni a játékukat. Az erős, de ultrakönnyű polikarbonátból készült ketrec kényelmes viselet és tartós. Hipoallergén jellege miatt az érzékenyebb bőrűek számára is alkalmas. Több különböző méretű gyűrűt tartalmaz, így a ketrecet az Ön igényeihez igazíthatja.

A ketrec három részből áll, amelyek együtt egy masszív, mégis elegáns kialakítást alkotnak. A kúpos csap és a vezetőszegek egyszerűvé és biztonságossá teszik az összeszerelést. A fémzáron kívül a ketrec műanyag zsanérokat is tartalmaz, amelyekkel a ketrec feltűnésmentesen hordható a ruházat alatt, ami kényelmes utazáskor, a fémdetektálás veszélye nélkül.

A modell praktikus vizeletürítő nyílással és szellőzőnyílásokkal is fel van szerelve, így a hordozás kényelmes és higiénikus. Az ötfokozatú elektrostimulációs intenzitással kísérletezhet, és megtalálhatja az érzéseinek megfelelő erősséget.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.11
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Model 22 Chastity Cock Cage with Electro (11,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem