Betöltés...

Mystim Pubic Enemy No 1

Ár: 27.985 Ft

Az ergonomikusan kialakított péniszketrec tartós szilikonból készült, amely biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosít. Az állítható csavarokkal és három távtartóval egyéni illeszkedésre számíthat. A két kulccsal ellátott fémzár a kontroll valódi aspektusát adja, míg a tíz tulajdonosi jel a behódolás egyértelmű vizuális demonstrációja. Az elektrostimulációs kábel kompatibilis a népszerű Tension Lover és Pure Vibes készülékekkel, ami az ingerlés egy újabb dimenzióját adja.

A Mystim Pubic Enemy No 1 nem csak a határaid felfedezéséről szól, hanem a szexualitásod újrafelfedezéséről is, az izgalom és a hatalom finom, mégis határozott elérésével. Legyen készen arra, hogy vállalja a kihívást, és üdvözölje a hamisítatlan izgató élményt, amelyet egy elektrostimuláló péniszketrec nyújthat.

A segédeszköz nem csak a határaid felfedezésére szolgál, hanem arról is szól, hogy újra felfedezd a szexualitásodat az izgalom és a hatalom finom, mégis határozott hatósugarával. Legyen készen arra, hogy vállalja a kihívást, és üdvözölje a hamisítatlan izgató élményt, amelyet az elektro-stimuláló péniszketrec kínál.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mystim Pubic Enemy No 1" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem