Betöltés...

Take Me nyomáseszköz (13 cm)

Ár: 4.195 Ft

A Take Me Pressure Tool lesz a nők számára a kapu a gyors és intenzív orgazmusok világába.
Anyomóhullámos stimuláció a hölgyek kedvence, mert nagyon könnyen és gyorsan elérhetővé teszi a csúcspontot. A nyomójáték szájrészében egy blancát találsz, amely a vibrátor bekapcsolásakor rezeg, és így gyengéd, de intenzív nyomáshullámokat kezd küldeni, amelyek gyengéden kényeztetik a csiklót. A nyomásstimuláció másik előnye, hogy nem stimulálja túl, ami azt jelenti, hogy a csikló nem válik tompává az ingerlés hatására. A hölgyek ezért gyors egymásutánban ismételt orgazmusokat élvezhetnek.
Kompakt méretének köszönhetően az eszköz elfér a kézitáskában, és könnyen elrejthető az éjjeliszekrényen, hogy mindig kéznél legyen.
Hosszú, karcsú, vezérlőgombbal ellátott fogantyúja miatt könnyen kezelhető, és nem zavarja a szex közben. A nők ezért a nyomásjátékkal feldobják a maszturbációt és az előjátékot.
A tesztelés során összesen 7 nyomásintenzitással kényeztettek minket, amelyeket a gyártó a leggyengébbtől a legerősebbig osztályozott. Minden nő megtalálja tehát a számára legmegfelelőbb stimulációs erősséget.
Játék közben értékeljük az eszköz csendes működését is, amely nem zavarja szexuális izgalmunkban.
A játék 2 darab AAA mikrogombos elemmel működik, amelyek nem tartoznak a készülékhez.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Take Me nyomáseszköz (13 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem