Betöltés...

Hammer Shark vibrációs erekciós gyűrű távirányítóval

Ár: 17.560 Ft

A gyönyörű türkizkék színű Hammer Shark vibráló erekciós gyűrűvel ugrásszerűen meghosszabbíthatjátok a szexet és közelebb kerülhettek az orgazmushoz. A gyűrű tökéletesen illeszkedik a péniszre, amely a gyökerénél erősen csíp, a vibráló patron alakú kiemelkedés pedig célzottan a csiklót éri el.
A kütyü további előnyei közé tartozik a távirányító, amellyel az összes konkurens modell nem rendelkezik. A távirányító megkönnyíti a vibrációs módok váltását , mivel nem kell magán a szerkentyűn keresni és megnyomni a vezérlőgombot.
Nemcsak szex közben, hanem maszturbálás közben is élveztük a játékot. A vibráló nyúlvány a csikló mellett a mellbimbókat, a heréket, a gátat vagy a belső combokat is kényezteti.
Az eszköz kiváló minőségű, orvosi minőségű szilikonból készült, amely rugalmas, ugyanakkor kellően szilárd. Az úriemberek szex közben átfűzhetik a gyűrűt a heréiken , és élvezhetik a fojtogatás intenzív érzéseit.



A csendes üzemmódú játék erőteljes, zörgő rezgésekkel van tele, amelyek mélyen behatolnak az izmokba, és még az igényes nőket is felhevítik. A férfiak értékelni fogják, hogy a rezgések a vibráló testen keresztül jutnak el a péniszhez.
A 10 rezgési programmal is jól fog szórakozni, amelyek klasszikus és impulzus üzemmódot is kínálnak.
A modell vízálló kivitelű, így a karbantartását bal hátsójával is el tudja látni. Az egész erekciós gyűrűt folyó víz alatt leöblítheti, hogy higiénikusan tiszta maradjon.



Ha a készülék lemerült, a csomagban található USB-kábel segítségével tölthető fel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hammer Shark vibrációs erekciós gyűrű távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem