Betöltés...

Vibrációs tojás Delight Droplet (26,8 cm)

Ár: 29.375 Ft

A Delight Droplet vibráló tojás intenzív rezgésekkel és egy speciális szívó funkcióval kényezteti a hüvelyt . Ez hűen utánozza a partner szívását szex közben.
A szívásnak köszönhetően a nők könnyed orgazmust élvezhetnek . Csak csúsztassa a játékot az ölébe, és szabad kezével ingerelje a csiklót vagy a melleket.
De nem csak egyedül maszturbálás közben játszhatnak a hölgyek a játékkal. A vibráló tojás a közös előjáték során is nagyszerű lesz, ahol segít a nőknek ellazulni és természetesen nedvesíteni a hüvelyüket.
Számunkra a vibráló tojás jól működik a nyomóeszközökkel kombinálva. Az úgynevezett womanizerek finoman, de erősen körbejárják a csiklót. Egy nyomójátékkal együtt ezért szinte minden alkalommal azonnal a gyönyör csúcsára lőnek minket.
A lapos, kúpos csúcsú formát könnyű behelyezni . Hullámzó felülete fokozza az érzéseket a behelyezés és a behelyezés során.
A bámulatosan puha tapintású szilikonfelület szilárd ABS műanyag magot rejt, amely intenzíven továbbítja a rezgéseket teljes hosszában.
A 10 vibrációs program vagy a 9 lökési mód orgazmushoz juttatja a nőket. Mindkét funkció külön-külön is kiváltható. A használat során azonban azt tapasztaltuk, hogy csak az első verekedési mód működik önállóan, rezgés nélkül. A második programtól kezdve a vibráció is kíséri a kiverést.
Játék közben értékelni fogja a vibráló motor halk zúgását is, amelyet senki sem hallhat a hálószoba falain kívül.
Használat után csak mosd el a vízálló játékot szappannal, és öblítsd le egy vízsugárral. Ha pedig a vibráló tojásból játék után kifogy az energia, egyszerűen töltsd fel a mágneses USB-kábellel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.17
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs tojás Delight Droplet (26,8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem