Betöltés...

Vákuum pumpa Man Pump

Ár: 13.430 Ft

A vákuumszivattyú Man Pump hengerátmérője 6 cm, amelyet a legfeljebb 5 cm-es péniszszélességű férfiak értékelni fognak (számítson kisebb átmérőnövekedésre a szivattyúzás után, amelynek fájdalommentesen kell illeszkednie a hengerbe).
Minden tesztelőnk dicsérte ezt a dugattyúvezérlésű modellt használat közben. A dugattyú könnyen összenyomható , és a partner is működtetheti.
A dugattyú fogantyúja felett egy nyomásszelepet talál, amellyel könnyen és zökkenőmentesen engedheti ki a felesleges vákuumot a szivattyúból.
Mint mindig, most is stresszteszttel teszteltük a szivattyú szívóteljesítményét. A henger nyakára egy selyemzsákot helyeztünk, amely a vákuum hatására eltört.
A tömör ABS műanyagból készült átlátszó henger a benne keletkező legerősebb vákuumnak is ellenáll. A puha szilikon mandzsetta átmérője 2 cm, amikor nincs kinyújtva. De kényelmesen 6 cm-re nyújtható.
A Man Pump vízálló és négy részből áll (mandzsetta, henger, tömlő, dugattyúfogantyú). Ezért a karbantartáshoz egyszerűen szétszerelheti, a hengert kiöblítheti, majd a száraz játékot újra összerakhatja.


FIGYELMEZTETÉSAz erekciót támogató vákuumszivattyút nem használhatják véralvadási rendellenességben szenvedő vagy vérhígítót szedő férfiak. Ezért a vákuumszivattyú használata előtt konzultáljon orvosával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vákuum pumpa Man Pump" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem