Betöltés...

Vibrációs maszturbátor Vibro Grip (8,5 cm)

Ár: 15.150 Ft

Uraim, ha legközelebb nyaralni vagy üzleti útra mennek, ne felejtsék el a Vibro Grip vibráló maszturbátort a bőröndjükbe csomagolni. Kompakt méretének köszönhetően elfér a zsebében, könnyen kézben tartható, és ami a legfontosabb, élvezetesebbé teszi a maszturbációt.
A 8,5 cm hosszú játékszer átlátszó. A partner szájában lévő gyengéd vákuum kombinációja a pénisz tövében lévő intenzív rezgésekkel együtt lélegzetelállító orgazmust vált ki.
A Vibro Grip vibráló maszturbátort a kiváló minőségű szilikonnak köszönhetően is szeretni fogja, amelyből készült. Bársonyosan puha felülete kellemes tapintású, és miután játszottál vele, csak szappanozd be és öblítsd le vízzel.
Az erőteljes rezgések az 5 intenzitású 5 rezgési programmal együtt a pénisz teljes hosszában körbejárják a péniszt. Szólójáték közben is élvezni fogja a csendes vibrációs motort, amelyet senki sem hallhat a zárt hálószobaajtón keresztül.
A maszturbátor vízálló kivitelének köszönhetően könnyen karbantartható, akárcsak a praktikus USB töltés, amellyel kb. 1 óra alatt feltöltheti a játékot.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs maszturbátor Vibro Grip (8,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem