Betöltés...

Szilikon erekciós gyűrűk Admiral (2 db)

Ár: 5.870 Ft

Az Admiral szilikongyűrű szettben 2 db kék-fehér színű rugalmas gyűrűt talál, amelyek becsípik a péniszt, és így erősítik az erekciót. A pénisz jobb vérkeringése fokozza az ingerületérzetet és meghosszabbítja a szexet.
Próbálja ki, hogy egy kisebb gyűrűt a makk mögé, egy másodikat pedig a pénisz tövére helyez. Vagy használja az egyiket a herék összenyomásához. Az intim részek Összenyomása intenzívebb érzéseket és erősebb orgazmust eredményez.



A puha tapintású szilikonból készült Admiral erekciós gyűrűk rugalmasságukkal tűnnek ki. A szilikon anyag hipoallergén, így nem okoz allergiás reakciókat és könnyen tisztítható.



A karbantartást megkönnyíti a gyűrűk vízálló kialakítása is, amelyeket annyit áztathat, amennyit csak akar. Soha nem fognak rozsdásodni vagy szétesni. Így magaddal viheted a zuhany alá vagy a kádba.


MEGJEGYZÉS: Ne feledje, hogy az erekciós gyűrűket nem szabad 15 percnél tovább használni. Kiválasztásukkor ügyeljen arra, hogy a megfelelő méretet válassza. Az erekciós gyűrűnek csípnie kell a péniszt, de nem szabad fájdalmat okoznia. Ismételt használat esetén tartson elég hosszú szünetet az egyes alkalmazások között, hogy a pénisz elegendő vérkeringést kapjon. Javasoljuk, hogy felhelyezés előtt kenje be az erekciós gyűrűket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon erekciós gyűrűk Admiral (2 db)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem