Betöltés...

Erekciós gyűrűk Admiral Rings - folyékony szilikon (3 db)

Ár: 7.875 Ft

A 3 db Admirális gyűrűből álló készlet hatékony eszköz a feszesebb és hosszabb erekció eléréséhez, amelynek köszönhetően mindkét partner hosszabb ideig élvezheti a szexet.
Mindhárom gyűrű kombinálható egymással, hogy ne csak a pénisz tövét, hanem a heréket is megszorítsa. A férfiak így intenzívebb stimulációs érzést élvezhetnek, és erősebb orgazmust élhetnek át szex vagy maszturbáció közben.



Az eszköz puha tapintású, kiváló minőségű és rugalmas folyékony szilikonból készült, amely nem okoz allergiás reakciókat.



A vízálló kivitelnek köszönhetően az erekciós gyűrűk könnyen tisztíthatók, és meghívhatja őket a kádban vagy a zuhanyzóban történő vízjátékra.


FIGYELMEZTETÉS: Ne feledje, hogy az erekciós gyűrűket nem szabad 15 percnél tovább használni. Választáskor ügyeljen a megfelelő méret kiválasztására. Az erekciós gyűrűnek csípnie kell a péniszt, de nem szabad fájdalmat okoznia. Ismételt használat esetén tartson elég hosszú szünetet az egyes alkalmazások között, hogy a pénisz elegendő vérkeringést kapjon. Javasoljuk, hogy felhelyezés előtt kenje be az erekciós gyűrűket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Erekciós gyűrűk Admiral Rings - folyékony szilikon (3 db)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem