Betöltés...

Sassy Rings erekciós gyűrűk

Ár: 5.050 Ft

A Sassy Rings a kezdők és a határozott fogás tapasztalt szerelmesei számára egyaránt alkalmas. A csomagban található három gyűrűvel könnyű megtalálni az ideális méretet, miközben egyszerre próbálhatod fel az összes gyűrűt. Próbálja ki, hogy az egyiket a tövéhez, a másikat a közepére, az utolsót pedig a pénisz makkja alá helyezi.
Egy csepp síkosító géllel vagy egy kis vízzel a gyűrűk könnyebben fel- és levehetők. Így kényelmesebb lesz a használatuk.



A gyűrűk kiemelkedéseikkel mind a férfi makkot, mind a női csiklót stimulálják, így még jobb érzéseket élvezhetsz szex közben.
Agyűrű belsejében lévő dudor tiszteletben tartja az emberi anatómiát, és segít a gyűrűnek jobban megfogni a péniszt, mint más, a piacon kapható modellek. A dudor az eszköz alján is található. Ez egy speciális nyomáspontot hoz létre, amely segít a hímvessző intenzív megtermékenyítésében.



AKiváló minőségű folyékony szilikon kényelmes illeszkedést biztosít a péniszen. A szilikon anyag rugalmas, mégis szilárd és puha tapintású. Nem okoz allergiás reakciókat.
Vigye magával aVízálló erekciós gyűrűket a zuhanyzásba vagy a kádba.


MEGJEGYZÉS: Ne feledje, hogy az erekciós gyűrűket nem szabad 15 percnél tovább használni. Választáskor ügyeljen a megfelelő méret kiválasztására. Az erekciós gyűrűnek csípnie kell a péniszt, de nem szabad fájdalmat okoznia. Ismételt használat esetén tartson elég hosszú szünetet az egyes alkalmazások között, hogy a pénisz elegendő vérkeringést kapjon. Javasoljuk, hogy felhelyezés előtt kenje be az erekciós gyűrűket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Sassy Rings erekciós gyűrűk" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem