Betöltés...

Vibrációs erekciós gyűrű Vibe Rush távirányítóval

Ár: 21.670 Ft

A Vibe Rush vibráló erekciós gyűrű megcsípi a péniszt , miközben vibrál, hogy kényeztesse partnere csiklóját. A játék fokozza a partnerjátékot és fokozza az orgazmust.
Az erekciós gyűrű speciálisan ívelt hegye remekül megragadja a csiklót. A dupla szilikongyűrű jól rugózik és a hagyományos gyűrűknél erősebben szorítja a férfi makk gyökerét.
Imádni fogja a Vibe Rush erekciós gyűrű bársonyosan puha szilikon anyagát . Értékelni fogja a nem porózus tulajdonságait is, amelyek megkönnyítik a tisztítását.
Gyorsan meg fogja tanulniaz egyszerű kezelőszerveket . A megszakítás nélküli szex élvezetéhez használd a távirányítót a rezgési programok megváltoztatásához vagy a rezgések leállításához játék közben.
Kis mérete ellenére a kütyü erőteljes rezgésekkel és összesen 10 vibrációs programmal büszkélkedhet. Az első három program a vibrációs intenzitásokat képviseli. A fennmaradó 7 mód impulzusprogram.
Amit szintén nagyra értékelünk az erekciós gyűrűben, az a csendes vibrációs motor, amely soha nem árult el minket a csukott hálószobaajtón keresztül.
Avízálló játékot akció után szappanozza be és öblítse le egy vízsugárral. Ha pedig lemerül, egyszerűen töltse fel a mellékelt USB-kábellel .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs erekciós gyűrű Vibe Rush távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem