Betöltés...

Penis Lace Ring összehúzható erekciós gyűrű

Ár: 3.365 Ft

A pénisz csipkegyűrű az egyik legsokoldalúbb gyűrű, amely minden férfinak tökéletesen illik. A szorító kapcsának köszönhetően maga állíthatja be az átmérőjét.
A gyűrű átmérőjét a gomb jobb vagy bal oldali megnyomásával állíthatod be, attól függően, hogy a zsinór melyik oldalát szeretnéd meghúzni. Vigyázz , hogy kezelés közben ne csípje fájdalmasan a bőrödet.
A pénisz gyökerének megcsípése korlátozza a véráramlást benne. Ezáltal a férfi makkja megkeményedik és megduzzad. Ezt azok a férfiak fogják értékelni, akiknek merevedési problémáik vannak, vagy azok, akik intenzív érzésekkel szeretnék változatossá tenni a szexet és a maszturbációt. Az erősen duzzadt pénisz érzékenyebb az érintésre.
Ezt a fajta vékony merevedési gyűrűt a CBT (cock and ball torture) nevű BDSM gyakorlatban is értékelni fogják.
A rugalmas, de szilárd szilikonból készült segédeszköz kellemes tapintású. Ezenkívül a szilikon anyag hipoallergén és pórusmentes tulajdonságokkal rendelkezik.
A Penis Lace erekciós gyűrű remek választás a vizes játékokhoz is. Vízálló kialakítása ugyanis erre ösztönzi Önt.
Végül kiemeljük a szuper árat is, amely nem fogja kiüríteni a pénztárcáját.


FIGYELMEZTETÉSNe feledje, hogy az erekciós gyűrűket nem szabad 15 percnél tovább használni. Kiválasztásukkor ügyeljen a megfelelő méret kiválasztására. Az erekciós gyűrűnek csípnie kell a péniszt, de nem szabad fájdalmat okoznia. Ismételt használat esetén tartson elég hosszú szünetet az egyes alkalmazások között, hogy a pénisz elegendő vérkeringést kapjon. Javasoljuk, hogy felhelyezés előtt kenje be az erekciós gyűrűket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Penis Lace Ring összehúzható erekciós gyűrű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem