Betöltés...

Rock Swing análdugó gyűrűkkel és távirányítóval (27 cm)

Ár: 37.725 Ft

Sokáig kerestünk egy olyan multifunkcionális készüléket, ami ügyesen kombinálná az erekciós gyűrűt, a hereszorítót és az anális dugót. Több tucat hasonló játékot teszteltünk, és végül úgy döntöttünk, hogy beletesszük a Rock Swing anális csatlakozódugót gyűrűvel és távirányítóval. Intenzív vibrációja és rugalmas kiemelkedése a prosztata masszírozásához beleszeret az urakba, akik szeretnék serkenteni a fenekét és a pénisz körüli szilárd fogást.

A távirányító ösztönzi a partnerjátékokat, még nyilvánosan is. Első pillantásra egy romantikus séta a parkban izgalmas pokoli élménnyé válik a Rock Swing anális csatlakozónak köszönhetően.

Tesztelőink nagyra értékelték a rugalmas anális nyúlványt , amelyet mindenki az igényeihez igazított. A lapos hegynek és a kis méreteknek köszönhetően a játék könnyen behelyezhető a fenékbe. Így még a teljesen kezdők is felfedezhetik vele az anális élvezet titkait.

Szeretjük a minőségi szilikon anyagot , amiből a készülék készül. Selymesen sima felületét mindig simogatni fogod, és alig fogod kiadni a kezedből. A szilikon nem porózus tulajdonságai is lenyűgözik, aminek köszönhetően az anális dugó játékosan tisztítható és karbantartható.

2 vibrációs motor gondoskodik a gyengéd vibrációs masszázsról. Mindegyikük 10 vibrációs program ritmusában törhet meg, amelyeket többféleképpen kombinálhat, hogy megtalálja a leghatékonyabb utat a férfi orgazmushoz.

Nagyra értékeljük a vízálló kialakítást is, amely egyben zuhanyzóval, fürdőkáddal vagy tóval bővíti a használati területet. Tehát uraim, legközelebb fűszerezzék úszásukat egy csipetnyi élénk élvezettel . Mindkét vibrációs motor csendes kialakításának köszönhetően senki sem fog tudni a fürdőruhába rejtett vibrációs titkodról.

A mágneses USB-töltéssel pillanatok alatt, bárhol feltöltheti játékát . Az autóban, a szállodában, esetleg vonaton és buszon is. Az eszköz mindig készen áll más izgalmas élményekre.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Rock Swing análdugó gyűrűkkel és távirányítóval (27 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem