Betöltés...

Anál strapless strap-on Velvet (13,5 cm)

Ár: 9.780 Ft

Az anális Velvet strapless strap-on azoknak a kezdőknek is tetszeni fog, akik szeretnék kipróbálni a hüvely és az anális egyidejű stimulálását. Ez a segédeszköz, nagyszerű áron, a kísérletezés és az új, szokatlan érzések örvényébe vonzza. Ezenkívül a péniszre és herékre való erekciós gyűrű szilárd erekciót biztosít a férfiaknak, így a megszokottnál kicsit hosszabb ideig élvezheti játszadozásait.

Az anális rész golyói szélességükben valamivel nagyobb ujjra hasonlítanak. Élvezze a hosszúságukat, miközben lassan, apránként, mindegyiket egymás után. Tesztelőink szólójáték közben dildóként is használják a strap-ont.

A kiváló minőségű szilikon rugalmasságot biztosít az erekciós gyűrűknek, aminek köszönhetően a játék könnyen alkalmazkodik bármilyen férfi büszkeséghez. Tetszeni fog Önnek az anyag sima felülete is, mellyel egy csepp síkosítóval tökéletesen siklik szex közben.

Az anális Velvet strap-on teljesen vízálló felülettel és nem porózus felülettel rendelkezik, amelybe a víz nem tud bejutni. Élvezze tehát az anális gyöngysort például a fürdőkádban. Vízállóságának köszönhetően a segédeszköz tisztán tartása is egyszerű és gyors.

A tesztelés során egyetlen hiányosságot találtunk. Hosszabb pénisszel rendelkező tesztelőink nem nagyon élvezték partnerükkel kettős behatolását. Ugyanis az anális strap-on a férfi büszkesége és a segédeszköz hossza közötti aránytalanság miatt kiesett a hölgyek fenekéből. A 20 cm körüli pénisszel rendelkező férfiaknak ezért sajnos más modellt kell keresniük.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Anál strapless strap-on Velvet (13,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem