Betöltés...

Elephant Rings erekciós gyűrűk

Ár: 7.185 Ft

Az Elephant Rings erekciós gyűrűk a legkelendőbb univerzális erekciós gyűrűk nálunk. Kipróbáltunk már szinte minden létező erekciós gyűrűt, de kevés működik olyan jól, mint kellene. Nem erős anyagból készülnek, és nem túl tartósak. Ez a modell jobban szorít, mint mások, és vákuum pumpával is használhatja, amelyet a péniszére helyezhet a vékony Elephant Rings gyűrűk fölé. Próbálja ki, hogy szex közben mindet a péniszére helyezi, vagy a jobb szorítás érdekében kétszer is tekerje körbe az egyiket. Amikor a férfiak a gyűrűt egészen a herékig húzzák, szilárdabb erekciót és közvetett izgatást érnek el a gát területén.

Többféle erekciós gyűrű található a piacon. De némelyikük csak a férfiak egy bizonyos csoportjának fog tetszeni. Ez a készlet jó első választásként, ha nem egészen biztos benne, hogy milyen típusú szorító gyűrűket keres.

A csomagban található három gyűrűvel könnyedén megtalálhatja az ideális méretet. A közepes és a nagy gyűrű nagyjából azonos belső átmérőjű, csak az anyag vastagságában tér el egymástól. Ezért a szélesebb gyűrű nem vág be annyira a péniszbe. A péniszre való felhelyezés utáni érzés így kellemesebb a férfiak számára.

Mindhárom gyűrűt kombinálhatja egymással. Az urak ettől hosszabb és feszesebb erekciót tapasztalhatnak meg, valamint a szex vagy önkielégítés közbeni stimuláció új érzéseit is. Elegendő, ha a gyűrűt az álló pénisz tövére helyezi, és már kezdődhet is az akció. Egy csepp síkosító géllel vagy egy kis vízzel jobban fel- és lehúzhatók a gyűrűk. Használatuk így kellemesebb lesz. Az intim területek leborotválását javasoljuk. Az eszköz kezelése alatt ezzel elkerüli a kellemetlen szőrszál húzogatást.

A gyűrűk kitüremkedéseikkel stimulálják a férfi büszkeségét és nő csiklóját, így szex közben még jobb érzéseket érhet el az izgatástól.

A kiváló silikon anyag kényelmes felhelyezést tesz lehetővé a péniszen. Szilárdsága mellett szerkezete lágyságával és puhaságával is megörvendezteti. Tesztelőink a rugalmas gyűrűt még a csuklójukra is feltették, de ne feszítse ki jobban az anyagot a szükségesnél. A gyűrűk feleslegesen kinyúlnának, és már nem töltenék be funkciójukat.

Vigye magával az Elephant Rings teljesen vízálló erekciós gyűrűket a zuhany alá, a fürdőbe vagy a pezsgőfürdőbe, és élvezze a víz és az erotikus stimuláció érzéki kombinációját, amely minden merész fantáziáját kielégíti.

A három erekciós gyűrű kombinációjával az urak többféleképpen is megtapasztalhatják a pénisz stimulációját. Tesztelőink saját bőrükön próbálták ki a változatosságukat, és ennek köszönhetően van néhány tippünk, hogyan biztosítsa a szilárd erekciót és élvezze a játszadozások új érzéseit. Az egyik vagy az összes gyűrűt megszokott módon helyezze a pénisz tövére. A gyűrűt kettősen is felteheti a jobb szorítás és az erekció fenntartása érdekében. A másik lehetőség a gyűrű lehúzása a herék mögé. Erősebb szorítást, erősebb erekciót és közvetett izgatást érhet el a gát területén.

Érdekesebb játékokhoz helyezze mind a három elefántgyűrűt a péniszre egyszerre – a makk alá, a herezacskóra és a pénisz tövére vagy akár a herék mögé. Bár a gyűrű a herezacskóra vagy a makk alá helyezve nincs hatással az erekcióra, viszont érdekes módon feszesíti a péniszt és izgatja a nő hüvelyét szex közben.

Jó áron szerezheti be a gyűrűkészletet, így a pénztárcáját is kímélni fogja.

Tesztelőink 100-szor próbálták meg feltenni és levenni a tesztelt gyűrűket egy nagy herékkel rendelkező dildóra, és az összes gyűrű sérülés nyoma nélkül megúszta – nézze meg a videót. Az anyag tartóssága ellenére azonban előfordulhat, hogy a gyűrű a kezelés során elpattan. Ez más modelleknél is előfordul, mert néha előfordul, hogy az anyag elfárad. Ha azonban nem nyújtja ki a kelleténél jobban az eszközt, akkor sokáig fog tartani.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Elephant Rings erekciós gyűrűk" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem