Betöltés...

Hard Boy erekciós gyűrű

Ár: 3.910 Ft

Kipróbáltunk számos erekciós gyűrűt, de a tesztelés után a Hard Boys erekciós gyűrűket választottuk, mert jobban összehúznak és nem repednek meg másokhoz képest. És ahogy a neve is sugallja, tökéletesek lesznek azoknak a férfiaknak, akik könnyen és gyorsan szeretnének kemény erekciót elérni, vagy fel kell készülniük egymás után több körre önkielégítés vagy partnerrel való szex közben.

Az erekciós gyűrűk szélességükkel is vonzanak, mert nagyobb területen szorosan megfeszítik a pénisz. Ez még szilárdabbá teszi az erekciót. Szélességüknek köszönhetően kényelmes viselet, és nem futnak sehova. Még a kezdők sem ijednek meg a hatásuktól.

Szeretjük a jellegzetes kiemelkedéseket , amelyek kissé eltérőek minden egyes erekciós gyűrűn. Az urak élvezni fogják a szilárd erekciót, a hölgyek pedig a csikló irritációját.

Azok a férfiak, akik szeretik a pénisz erősebb megfogását, használhatják a TPE anyag erejét, és megpróbálhatják a gyűrűt a herezacskó mögé tenni, vagy egyszerűen külön húzzák a herezacskót. De vigyázat – a markolat nagyon erős lehet, ezért ne becsülje túl a lehetőségeit. Használat előtt próbáld meg kenni a gyűrűket egy kis síkosító géllel, így jobban illeszkednek.

Szereted a vízi játékokat? Ebben az esetben az erekciós gyűrűk vízállósága paradicsomtekercset ad a zuhany alatt vagy a fürdőben.

A képzeletnek nincs határa, ezért a Hard Boy erekciós gyűrűket az ujjára is felveheti. A bemetszéseket ezután nagymértékben irritálhatják a végbélnyílás körüli érzékeny területek vagy a női üregben lévő érzékeny G-pont. A gyűrűket a herékre is felteheti. Jobb irritációt és szilárdabb erekciót érhet el.

A csomagban két erekciós gyűrűt talál, amelyekkel nagyon jól fog szórakozni .

Jó pénzért vásárolhat Hard Boy erekciós gyűrűket, és ezzel kényezteti pénztárcáját.

A tömör anyagnak köszönhetően az erekciós gyűrűket nehezebb eltávolítani a péniszről. Tesztelőink azt is megállapították, hogy a férfiak hajában lévő gyűrűk néha szeretnek megakadni, de aki borotválkozott, az nem lepődik meg. A szilárd erekció nagyszerű érzése megér egy kis erőfeszítést.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hard Boy erekciós gyűrű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem