Betöltés...

Speed 17 erekciós gyűrű

Ár: 6.015 Ft

A Speed 17 erekciós gyűrű lenyűgözött minket a rugalmasságával és a beállítások variálhatóságával, aminek köszönhetően minden férfi tökéletesen illeszkedik . Tehát akár csak változatossá szeretné tenni szexét, akár egy kis segítőt keres az erekció erősítésére , most megtalálta a neked való eszközt.

Az erekciós gyűrűk a kedvenc erotikus játékok közé tartoznak, amelyek erősítik az erekciót és ezáltal növelik a férfiak önbizalmát. A velük folytatott szex általában vad, szenvedélyes és intenzívebb mindkét partner számára.

Különösen szeretjük a Speed 17 szerelőgyűrű állíthatóságát, amikor a pántján lévő 17 lyuk segítségével kiválaszthatja az Ön számára ideális fogási fokot. Más gyűrűkkel ellentétben ezért tökéletesen összezsugorítja a pénisz bármely átmérőjét.

A rugalmas és puha TPE / TPR anyagnak köszönhetően a gyűrű alkalmazkodik az emberi test természetes anatómiájához. Ezért nem tűnik ki sehol, és teljes kerülete köré tömöríti a férfi büszkeséget.

Az erekciós gyűrű vízálló . Ezért megtapasztalhatja vele a vadont a zuhany alatt vagy a pezsgőfürdőben.

Szép árat is adunk, ami nem fog lyukat ütni a pénztárcán.

A gyűrűre azt mondanánk, hogy bonyolultabb a rögzítése . Tesztelőink azonban úgy találták, hogy ehhez csak egy kis gyakorlás vagy egy partner ügyes keze kell. Apró hátránya lehet a szalag kiálló hossza is, ha a gyűrűt maximálisan meghúzzuk. Hasznos lenne, ha erre az esetre lenne egy hurok a gyűrűn. Mindkét hiányosság azonban elhanyagolható, és nem változtat a készülék funkcionális kialakításán.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Speed 17 erekciós gyűrű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem