Betöltés...

Ring & Plug análdugó erekciós gyűrűvel (9,7 cm)

Ár: 6.570 Ft

Rengeteg análdugót kipróbáltunk, de kevesen tartanak bent a fenekében és stimulálják a prosztatát úgy, mint a Ring & Plug análdugó erekciós gyűrűvel. Mérete a haladó kezdőknek és a tapasztalt ínyenceknek is tetszeni fog, akiknek nem okoz gondot a segédeszközök bevezetése. A nem jártas játékosok először az ujjaikkal nyújthatják ki a feneküket, és így meglazíthatják az anális falakat, mielőtt ténylegesen behelyeznék a dugót.

Az erekciós gyűrűnek és a kifinomult formának köszönhetően a játék tökéletesen a helyén marad és nem esik ki. Ez segít a prosztata masszírozásában, amit a férfiaknak rendszeresen meg kell tenniük, hogy javítsák annak működését.

A tesztelés során úgy találtuk, hogy az erekciós gyűrű remek méretű, kellemesen szorítja a péniszt, így segíti a férfiakat az erekció erősítésében és fenntartásában. Ezért a megszokottnál hosszabb ideig fog kellemes élményeket és szexet élvezni.

Már első érintésre beleszeret a puha szilikon felületbe. A nem porózus anyag megkönnyíti a karbantartást, és bársonyszerűen kényezteti a fenék puha bőrét.

Az análdugó teljesen vízálló kezeléssel rendelkezik, amelyet közös zuhanyozás vagy fürdés közben is élvezhet.

Élvezni fogja a segédeszközt szex és maszturbáció közben. Az erekciós gyűrűvel összeszoríthatja a pénisz gyökerét, átvezetheti a gyűrűt a herék alatt, vagy megpróbálhatja ráhelyezni csak a herezacskóra. Kísérletezzen, és válassza ki az Ön számára legkellemesebb stimulációt. A duzzadt erek és a felálló pénisz látványa a kedvesét is magával ragadja.

A nagyobb átmérőn kívül semmilyen szépséghibát nem találtunk a Ring & Plug dugón. Úgy gondoljuk azonban, hogy egy kis gyakorlással mindenki megbirkózik a bevezetésével.

Atest a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől: Első pillantásra más gyártók análdugói ugyanúgy nézhetnek ki, mint a Ring & Plug análdugó, de ne tévessze meg. A felhasznált anyagok általános kialakítása és minősége változó. Fontosak számunkra az egészségbarát eszközök, és a Ring & Plug játék átment az Állami Egészségügyi Intézet szigorú ellenőrzésén.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Ring & Plug análdugó erekciós gyűrűvel (9,7 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem