Betöltés...

Sperma Stopper szilikon gyűrűvel Glans Ring (8 mm)

Ár: 7.810 Ft

A Glans Ring Stopper Sperm kitágítja a húgycsövet, miközben segít megállítani az ejakulációt , így az urak felejthetetlen orgazmust élhetnek át. A hűsítő fém anyaga és a tágító szélesebb formája azonban nem teljesen kezdőknek és érzékenyeknek való, ezért a játékot haladóbb ragadozóknak ajánljuk, akik a készülék rendelőjében szenvednek, és nem bánják a hideg érzést, amikor behelyezik a készüléket. a pénisz.

A spermiumdugó Enyhén lekerekített, kúpos hegye megkönnyíti a behelyezést . De az urak is elragadó érzéseket élnek át, amikor kihúznak egy játékot a makkból . Ne feledkezzen meg elegendő mennyiségű kiváló minőségű kenőzsélről, amely zökkenőmentessé teszi a játékokat. Az eszköz bevetése kellemesebb egyes férfiak számára, akiknél a pénisz enyhe erekciója vagy fel nem nyitott állapotban van.

A minőségi acél egy lépéssel sem megy tovább, és arra kényszeríti az urakat, hogy megalkuvás nélkül feszegessék maszturbációjuk határait. A húgycső nyújtásakor azonban szánjon rá időt, és ne rohanjon sehova . A tágító behelyezése nem fájhat.

Megtudtuk, hogy a szilikon gyűrűnek köszönhetően a sperma stopper Glans Ring jól tartja magát , így az urak akár fehérnemű alatt is viselhetik a készüléket. A rugalmas gyűrű enyhén megfojtja a makkot , amely ekkor duzzadtabb és érzékenyebb.

A vízálló kezelés megkönnyíti a készülék karbantartását, de a fürdőbe, medencébe nem szabad a tágítóval bemenni. A szennyeződés bejuthat a húgycsőbe, és nemkívánatos egészségügyi problémákat okozhat.

Sperm Stopper szilikon gyűrűvel A Glans Ring közös játékra is alkalmas. A másik fele szeret megbizonyosodni arról, hogy partnere orgazmust és cumshot-ot kap. A közös fotózás során is élvezheti a pikáns pillanatokat, mert a játék érzékien díszíti a péniszt .

Egyes uraknak a tágító hossza nem biztos, hogy elég, mert inkább az egész húgycsövet irritálják. Ennek ellenére hisszük, hogy a Sperma Stopperrel egy újfajta stimulációt fogsz tapasztalni, amit hamarosan meg akarsz ismételni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Sperma Stopper szilikon gyűrűvel Glans Ring (8 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem