Betöltés...

Szilikon Sperma Stopper gyűrűvel Black Ring (8 mm)

Ár: 7.650 Ft

Szilikon spermiumzáró gyűrűvel Black Ring segít visszatartani az ejakulációt azoknak a férfiaknak, akik szeretik a húgycső stimulációját. Megállapítottuk, hogy a rugalmas szilikon anyag nem rögzíti olyan szilárdan a szerszámot a makkhoz, mint a fémből készült spermiumzárók, így a játék lecsúszhat a péniszről önkielégítés vagy viselés közben . Ezért haladó kezdőknek ajánljuk.

A tű szélesebb formája kellemesen kitölti, a szűkített hegye pedig megkönnyíti a Sperma Stopper bejutását a makkba. Ha tágítókkal játszik, használjon megfelelő mennyiségű speciális, ideálisan steril síkosító gélt, hogy a pénisz belsejében a stimuláció a lehető legkellemesebb legyen.

A Rugalmas szilikon könnyen felmelegszik az emberi test hőmérsékletére, így az eszköz nem vizsgálja a férfiakat a húgycsőben.

A vízálló felület minimálisra csökkenti a tágító szükségességét, de jobb, ha nem viszi be a Sperma Stoppert a fürdőbe vagy a pezsgőfürdőbe. Felkészülhet egy kellemetlen gyulladásra.

Szeretjük a hajlékony gyűrűt , amely a makkon tartja a készüléket . Uraim Sperma Stopper Black Ring viselje a fehérnemű alá, és tegye kellemesebbé a sétát vagy a munkába való utazást.

Élvezheti a húgycső stimulációját egyedül vagy közös játék közben . Ezen kívül a Sperm Stopper tökéletesen díszíti a péniszt, így partnere megkínozhat egy privát erotikus fotózás során, és így újabb fogása lehet a kollekciónak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon Sperma Stopper gyűrűvel Black Ring (8 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem