Betöltés...

Fel-le mozgó bunny vibrátor G-Spot Nirvana

Ár: 37.435 Ft

A nők imádni fogják azegyedülálló G-Spot Nirvana nyuszivibrátort a nagyszerűen illeszkedő anatómiai formájáért, a megbízható szívó funkcióért és a szokatlan vibráló gömbért a csikló előcsúcsán. A golyó egészen a csiklóra kerül a még erősebb stimuláció és véráramlás érdekében.
A jellegzetesen ívelt hüvelyi rész erős és gyors lökésekkel , dadogás nélkül stimulálja a G-pontot és a hüvely elülső falát. Ez, a speciálisan elhelyezett vibráló golyóval történő egyidejű klitorisz ingerléssel kombinálva, megbízhatóan orgazmushoz juttatja a hölgyeket. És akár többször egymás után is.
Az ABS műanyagból készült masszív maggal rendelkező játék kiváló minőségű és puha tapintású szilikonnal van bevonva, amely nem okoz allergiás reakciókat.
A csendes üzemmódú szerkentyűn a nők 10 lökési sebességet állíthatnak be.
Az erős dübörgő rezgésekkel rendelkező klitorisz promontorium 10 rezgési programot kapott. A vibráció erejét különösen azok a nők értékelik, akik az intenzív ingerlést kedvelik.
Tetszik az egyszerű, két gombbal történő vezérlés is.
A vízálló kivitelnek köszönhetően a modell higiénikusan könnyen tisztán tartható.
Ha egyszer lemerült, a készülék könnyen feltölthető USB-kábel segítségével.
Kiemeljük továbbá az elegáns kialakítást és a gyönyörű bordó színt, amelyet egy ugyanilyen árnyalatú időtálló fémelemmel hangsúlyozunk. A luxus vibrátor alkalmas születésnapi, évfordulós vagy Valentin-napi ajándéknak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fel-le mozgó bunny vibrátor G-Spot Nirvana" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem