Betöltés...

Vibrátor British Missile (18 cm)

Ár: 23.685 Ft

A karcsú brit Missile vibrátor ideális a célzott G-pont stimulációhoz, a gyengéd klitorális stimulációhoz, a mellbimbó, a gát és a herék masszázsához, valamint a női és férfi test egyéb erogén zónáihoz. A közepes méret és a brit zászló motívummal díszített egyszerű, sima kialakítás a kezdők és a brit rajongók számára egyaránt vonzó lesz.
A vibrátor gyönyörűen puha felülettel rendelkezik a fényűző folyékony szilikonnak köszönhetően, így szó szerint kényezteti az erogén pontjaid érzékeny idegvégződéseit.
Amit szintén nagyra értékelünk a játékban, az a rugalmas és rugalmas teste, amely szinte bármilyen helyzetben alkalmazkodik a női vagina anatómiájához. A vibrátort nagyjából félbehajlíthatod, és a rugalmasságának és puha anyagának köszönhetően nem nyom sehol sem, amikor a testre helyezed.
Azerős, dübörgő rezgések mélyen behatolnak az izmokba, és különösen azokat a nőket kapcsolják be, akik a hüvely és a G-pont intenzív stimulációját kedvelik.
A 10 különböző rezgési móddal is jól fog szórakozni, amelyek a mélységek, frekvenciák és ritmusok érdekes keverékét kínálják. A stimulációs módokat előre vagy hátra tekerheti, és ezt nem minden vibrátor tudja.
A csendben futó szerkentyű rendelkezik egy "boost" funkcióval is , amely azonnal növeli a rezgések intenzitását, ha megnyomja a MINUS (-) gombot.
Avízálló kivitel biztosítja, hogy az egész vibrátort folyó víz alatt leöblítheti, hogy higiénikusan tiszta maradjon.
Ha a modell lemerülne, egyszerűen töltse fel újra az USB-kábel segítségével.
És mivel a vibrátor jól megmunkált, elegáns dizájnnal és gyönyörű dobozzal rendelkezik, akár születésnapi vagy évfordulós ajándékként is adhatod a másik felednek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrátor British Missile (18 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem