Betöltés...

G-pont vibrátor Spot & Sensation Synchrony (17,8 cm)

Ár: 26.955 Ft

Akiváló minőségű Spot & Sensation Synchrony G-pont vibrátor egy határozottan ívelt behelyezési résszel egy kettős hatású eszköz a hüvelyi és a G-pont egyidejű stimulálásához.
A képzeletbeli gyűrűkből állópulzáló kiemelkedés ritmikusan megérinti a csiklót, és így intenzíven keringeti azt. A hüvely erős rezgéseivel kombinálva még azok a nők is elérhetik álmaik orgazmusát, akiknek általában nehézséget okoz az orgazmus elérése.
Nagyra értékeljük, hogy a csikló masszírozására szolgáló rész a vibrátor formájának része. Ezért nem nyúlik bele a térbe, mint más eszközök klasszikus kiálló részei. A hölgyek ezért a vibrátort mélyebben az ölükbe vehetik, és még intenzívebb stimulációt tapasztalhatnak mind a hüvely, mind a csikló számára.
A modellkúpos hegye a mellbimbókat, a gátat, a péniszt és a heréket is kényezteti. A nők a vibrátort a csiklóra is helyezhetik, és élvezhetik a jó vibrációs töltést, mint egy masszázsfejjel.
A bársonyosan puha szilikon nem tapad meg semmilyen ponton, és gyönyörűen siklik, ha bekenik. A szilikon anyag nem okoz allergiás reakciókat, ezért gyakran használják orvosi alkalmazásokban.
A maszturbálást és az előjátékot a praktikus, lyukkal ellátott fogantyú is megkönnyíti, amely jól illeszkedik a kézbe.
Azerős, dübörgő rezgések az egész medencefeneket átjárják még az igényes, intenzív stimulációt kedvelő nők számára is. Úgy találjuk, hogy a hüvelyi területről a rezgések egészen a csiklóig terjednek, fokozva a lüktető gyűrűk által ingerelt élményt.
A 10 vibrációs program és 10 lüktető üzemmód rövidíti le a nők orgazmushoz vezető útját. Tetszik, hogy mindkét funkciót külön-külön is használhatjuk.
Csendes üzemmóddal rendelkezik, így nem zavarja az intim pillanatokat.
A vízálló kialakításnak köszönhetően a játékot könnyedén lemoshatjuk vízsugár alatt. Ha pedig a vibrátor lemerül, töltse fel a csomagban található mágneses USB-kábel segítségével.
A hab a tortán a fényűző design, ami születésnapi, Valentin-napi vagy évfordulós ajándéknak is tökéletesen alkalmassá teszi a játékot.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "G-pont vibrátor Spot & Sensation Synchrony (17,8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem