Betöltés...

Pulzáló és vibrációs csiklóstimulátor Rhytm Rider (9 cm)

Ár: 24.065 Ft

A Rhytm Rider vibrátor célja a csikló és a hüvelyi bejárat ingerlése .
Amit szeretünk a játékban, az a kompakt mérete és a fogantyúban lévő hurok, amely megkönnyíti a fogást. Könnyen kézben tartható, és elfér az éjjeliszekrényen és a táskában.
Az erős rezgések a pulzáló lapáttal kombinálva szokatlan és érdekes stimulációt nyújtanak a hölgyeknek, amely az érezhető orgazmushoz vezet.
A csiklót egy speciális lapát fogja kényeztetni, amely 10 pulzációs mód ritmusára képes rezegni. A 10 rezgési móddal rendelkező dudor a változatosság kedvéért a hüvely bejáratát fogja masszírozni. De a csiklót, a mellbimbókat vagy a gátat is ingerelheti. A nők ezért nemcsak maszturbálás közben, hanem a partnerrel való előjáték során is értékelni fogják a stimulátort.
A Rhytm Rider klitorális pulzáló és vibrációs stimulátor elegáns, fényűző megjelenésű dobozba van csomagolva. Ezért a játék szép születésnapi vagy évfordulós ajándék lesz a nők számára.
A kütyü vízálló kialakítást kapott a gyártótól. Ezért használat után egyszerűen elmoshatja. Azonban jobb, ha nem viszi be a kádba vagy a zuhany alá.
A csomagolásban egy mágneses USB-kábelt is talál, amely a töltéshez szolgál.
Az egyetlen dolog, amit javítanánk a kütyün, az a kefe mechanikus hangja. Hangosabbnak érezzük, mint a rezgést. De azért adunk rá, hogy a hálószobád fala mögötti szomszédok ne hallják meg a pulzáló stimulátort.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pulzáló és vibrációs csiklóstimulátor Rhytm Rider (9 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem