Betöltés...

Nyomásvibrátor Climax Combo Curve (16 cm)

Ár: 26.450 Ft

A Climax Combo Curve nyomásvibrátornak három funkciója van. A nyomócső stimulálja a csiklót, míg a középső rész a G-pontot, a játék hüvelyi részének rezgéseivel együtt.
A nyomócső belsejében egy puha nyelvet találsz , amely rezeg, amikor az üres részek mozognak, és így elkezdi megérinteni a csiklót. Ez megkönnyíti a véráramlást és érzékenyebbé teszi a legkisebb érintésre is. Ezért még a csökkent csiklóérzékenységű nők is intenzív orgazmust érhetnek el.
A klitorális és hüvelyi stimuláció kombinációja gyors és ismétlődő orgazmushoz vezet azoknál a nőknél is, akik belefáradtak a hagyományos hüvelyi vibrátorok használatába.
A három stimulációs funkció mellett a tökéletes anatómiai formát és a puha szilikon anyagot is nagyra értékeljük.
Aszilikont gyakran használják puha felülete, hipoallergén és nem porózus tulajdonságai miatt. Nemcsak az erotikus segédeszközök világában, hanem a kozmetikai iparban vagy az orvostudományban is gyakran találkozhatunk vele.
Az erős rezgések és a nyomáshullámok, amelyeket külön-külön szabályozhat, minden nő kielégüléséről gondoskodnak. A játék 3 vibráló motort rejt, amelyeket három gombbal lehet vezérelni.
A hüvelyi rész 10 rezgési és 10 verési módot kínál. A nyomócső 5 nyomáshullám intenzitással izgatja Önt. Használat közben értékeljük, hogy a játék ereje ellenére meglehetősen csendes marad. Ezért senki sem fog tudni az erotikus kalandodról a hálószoba falain kívül.
Vízállóságának köszönhetően a vibrátor könnyen lemosható az akció után. Ha pedig elfogy az energiája, egyszerűen töltse fel a mellékelt mágneses USB-kábellel, amelyet a csomagban talál.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.13
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Nyomásvibrátor Climax Combo Curve (16 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem