Betöltés...

Anális síkosító gél Sexy Elephant (15 ml) utazási kiszerelés

Ár: 1.295 Ft

Végül, a népszerű anális gél Sexy Elephant , a kínálatunk legexkluzívabb síkosítójának utazó változatát is elhoztuk Önnek. Egy mini csomaggal a zsebedben semmi sem állíthat meg a sátor alatt, a fürdőben vagy egy váratlan randin.
AMinőségi síkosítás a legfontosabb része a kellemes anális szexnek. A Sexy Elephant anális síkosítónk egyedülálló termék a piacon, és több mint egy évet töltöttünk a kifejlesztésével. A legújabb tudományos ismeretek, a szexualitás területén szerzett tapasztalat és a növényi összetevők különleges tulajdonságait kihasználó egyedi technológia kombinációjára támaszkodtunk.
A CBD-kivonat által biztosítottrelaxációs érzés, a magas szkvalán-tartalomnak köszönhető extra csúszás, valamint az érzékeny anális terület utólagos regenerálása a hialuronsavval és az aloe vera kivonattal a legjobb anális ápolást nyújtja Önnek.
AVízbázisú formula a latex óvszerekkel is barátkozik, így kedvenc szexuális játékaidat is meghívhatod az anális játékhoz.
Értékelni fogja a praktikus Airless csomagolást is, kupakkal és pumpával a kényelmes használat és a pontos adagolás érdekében.


FigyelmeztetésTartsa a kenőanyagot gyermekek számára elérhetetlen helyen. Kerülje a szemmel való érintkezést. Amennyiben a gél a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Ha a bőrirritáció vagy egyéb problémák továbbra is fennállnak, forduljon orvosához. A terméket a lejárati idő előtt használja fel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.11
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Anális síkosító gél Sexy Elephant (15 ml) utazási kiszerelés" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem