Betöltés...

Designos Sexy Elephant Toybag erotikus eszközökhöz

Ár: 3.260 Ft

A tágas, 27 x 17 x 5 cm-es Sexy Elephant játéktáskában 5 darab 20 cm hosszúságú vibrátort, valamint egy bugyivibrátort és Vénusz golyókat rejtettünk el. Ezért az erotikus segédeszközök tárolása még soha nem volt ilyen egyszerű.
A cipzáras toybag felbecsülhetetlen értékű útitárs is . Soha többé nem fogsz erotikus segédeszközökre vadászni egy halom ruha között. A pamutzsáknak köszönhetően higiénikusan szállíthatod őket akár a világ másik végére is.
A rózsaszínű dizájner toybag kiváló minőségű pamutból készült, és szitanyomással díszített. Tetszik, hogy a táska belseje is szépen nyomtatott.
A szövetből készült játéktáska nem hiányozhat egyetlen éjjeliszekrényről sem. Az erotikus segédeszközöknek ugyanis csak kevés olyan gyártója van, amelyik a segédeszközök biztonságos tárolására szolgáló tasakot is mellékel. Fontos, hogy az erotikus segédeszközöket külön tartsuk egy játéktáskában vagy dobozban. A különböző játékanyagok szoros érintkezés esetén kémiai reakcióba lépnek egymással, és csúnya bemélyedéseket vagy színfoltokat hagynak . Ezért javasoljuk, hogy az összes játékot külön tárolja , lehetőleg szövetzsákban. Ez nem foglal annyi helyet az éjjeliszekrényen, mint az eredeti doboz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Designos Sexy Elephant Toybag erotikus eszközökhöz" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem