Betöltés...

MiniWand Silicone Power masszázsfej (13,5 cm)

Ár: 10.325 Ft

A zsebméretű Sexy Elephant Miniwand mini masszázsfej minden lépését elkíséri munkába, utazásba vagy üzleti útba. Bepakolod egy hátizsákba, bőröndbe és kézitáskába.
A praktikus huroknak köszönhetően, amelyen átfűzhetjük az ujjat, a játék jól tart. Ezenkívül a masszázsfejet felfűzheti egy szalagra, és felakaszthatja a vörös szobája falára .
Maga a fej kissé rugalmas. Nem törik el, mégis meghajlíthatja, hogy bármilyen helyzetben stimulálja a csiklót, a péniszt vagy a mellbimbókat.



A puha és kellemes tapintású szilikonból készült felületet finom bordák díszítik. Ezért a vibrátor nem csúszik ki a kézből.
A szilikon anyag a kedvencünk a szexjátékoknál, mert nem porózus és hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik. A mikroszkopikus szennyeződés nem tapad a felületre, így a masszázsfejet pillanatok alatt kimoshatja.
Megszereti a Sexy Elephant Miniwand mini masszázsfejet erős vibrációinak és annak az erejének köszönhetően, amellyel gyorsan az élvezet csúcsára juttatja.



Egész éjjel dorombolhatsz a boldogságtól és táncolhatsz 7 vibrációs program kíséretében, amelyek kényeztetik a nő ölét, péniszfrenulumát, heréit, mellbimbóit vagy akár fülcimpáját. A képzeletnek nincs határa. Fedezzen fel új erogén zónákat saját vagy partnere testén, és kényeztesse magát órákon át.
A játék vízálló . Ugorjon be vele a habokkal teli fürdőkádba, és élvezze a pihentető fürdőt orgazmusos örömkitöréssel.
A csendes vibrációs motor nem zavarja játék közben. Ha pedig a játék lemerül, egyszerűen töltse fel a mellékelt USB-kábellel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "MiniWand Silicone Power masszázsfej (13,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem