Betöltés...

Rotációs vibrátor csiklókarral és tapadókoronggal Aphrodite Bunny Twister (24 cm)

Ár: 22.020 Ft

Az Aphrodite Bunny Twister forgó vibrátor csiklókivetítéssel és tapadókoronggal valószerűtlen dizájnnal és kiváló minőségű kialakítással rendelkezik. Az erős motornak köszönhetően a forgás, a tolóerő és a vibráció mindhárom funkciója simán és megbízhatóan működik . Ez a hármas kombináció, elsősorban a vibrátor hegyének körkörös mozdulatainak köszönhetően, új érzeteket kelt és fokozza az izgalmat. Az Aphrodite Bunny Twister vibrátorral a nők ezért gyors és felejthetetlen orgazmusban részesülnek.

A szerszám pufók, enyhén ívelt hegyével nyűgözött le minket, amely a tengelye körül forog. Használata során a hölgyek érezni fogják, hogy a vibrátor intenzíven körbejárja az egész hüvelyt. Ráadásul a vibrátor hegye kb.1,5 cm-es tartományban fel-le tolódik . Az erős rezgéseknek köszönhetően ez az érzés felerősödik, és a hüvely hátsó falán keresztül a végbélnyílásba kerül. Ez az öl és a fenék stimulálásához vezet. És minél több erogén zónát stimulálsz, annál gyorsabban fogod átélni az orgazmust . Tesztelőink többször is felmásznak a csúcsra a játékkal, akár többször is egymás után. Néhányuk még nedves orgazmusban is részesül, köszönhetően a csikló kiemelkedésének, ami csak egy képzeletbeli cseresznye a tortán.

A csikló nyúlványa hosszú fülekkel és pufók alakú nyúlra emlékeztet. Enyhe görbületének köszönhetően pontosan oda ér, ahová kell, rezgései pedig a klitorális stimulációt igénylő nőket a csúcsra juttatják. Az Aphrodite Bunny Twister vibrátor ezért olyan nők belső orgazmusának gyakorlására is alkalmas, akiknek általában nincs ilyen orgazmusa. Edzéskor azt javasoljuk, hogy közvetlenül a csúcspont előtt hámozd le a csiklót, és csak hüvelyi stimulációval élj át orgazmust.

A szilárd és kemény ABS műanyagból készült játék minden helyzetben lapos, így alkalmazkodni kell hozzá. A műanyag azonban tökéletesen átadja a rezgéseket a szerszám teljes hosszában, amit a gyártó egy képzeletbeli puha szilikonból készült kabátba csomagolt. A szilikon anyagot szeretjük a legjobban, mert nem porózus felületének köszönhetően könnyen tisztítható . Ezenkívül nem okoz allergiás reakciókat.

A vibrátor kiváló teljesítményéről 2 db vibrációs motor gondoskodik, amelyek mindkét nyúlvány végén találhatók. A hüvelyi részen 10 forgás-vibrációs program tartományában élvezheti a rezgéseket, melyekhez játék közben 10 rezgésmód társul a csiklóban.

És mivel az ember a meleg zuhany alatt ellazul a legjobban, a vibrátor vízálló kialakítású . Tehát ugorjon be vele a fürdőbe, és élvezze az érzéki fürdőt egy csepp orgazmussal. Száradás után ne felejtse el újratölteni a vibrátort. A töltéshez mágneses USB kábelt használnak, amit a csomagban találsz.

A klasszikus vibrátorokhoz képest az Aphrodite Bunny Twister forgómodell valamivel zajosabb. Az erős motor és a szerszám hegyének elforgatásának mechanikus hangja meglehetősen szokatlan hangot kelt, de idővel megszokja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Rotációs vibrátor csiklókarral és tapadókoronggal Aphrodite Bunny Twister (24 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem