Betöltés...

Waves vibrációs análdugó (11,9 cm)

Ár: 19.085 Ft

Erőteljes vibrációs anális csatlakozó kalandoroknak . Az anális tűt tehát Hullámoknak neveznénk távirányítóval, ami páros játékokhoz és sétákhoz is remekül alkalmas. A keskeny , jellegzetes textúrájú anatómiai formát különösen a kezdők fogják értékelni, akik a vízálló kezelésnek köszönhetően például 9 víz alatti vibrációs programot élveznek.

Kétségtelen, hogy a távirányítóval sok móka lesz. Mi másért tennének az urak olyan gyakran otthon a kanapén, kezükben a tévé távirányítójával, igaz? De tüzet rakunk egy trombitát, hogy amint a férfiak megismerkednek a távirányítós Waves gombostűvel, kedvencükké válik a tenyerükben csámcsogni.

Ergonómikus formájának köszönhetően a játék nem csak jól csúszik , de kényelmes viselet is a nap folyamán. Sehol nem nyomódik és nem hajlamos kiesni. Élvezni fogja a vibráló titok izgalmas érzését.

Bele fogsz szeretni a selymesen sima szilikonba , amelyből az anális dugó készül. Nagyra értékeljük a nem porózus és hipoallergén tulajdonságait, amelyek miatt a gyógyászatban is alkalmazzák.

Élvezheti az erős rezgéseket 9 vibrációs programon keresztül, amelyekkel megtapasztalhatja első, hőn áhított anális orgazmust . De használhatod a segédeszközt a gát, a herék, a mellbimbók masszírozására, vagy minivibrátorként a csiklón.

A Waves vibrációs anális dugó vízálló kialakítású. Szóval nyugodtan ugord be vele a dartot a medencébe. A fürdőruha lebeghet, de a fogas a megfelelő helyen marad, hogy egy adag orgazmusos endorfint mosson a testébe.

Szeretjük az USB töltést , amivel kíméli a környezetet és a pénztárcáját, mert magának a tűnek a vételára valamivel magasabb. De úgy gondoljuk, hogy megéri a szórakozást és a kalandot.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Waves vibrációs análdugó (11,9 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem