Betöltés...

Plüss bilincs kézre Desiro Teddies – fekete

Ár: 6.160 Ft

Rengeteg plüss bilincs van a piacon, mi is kipróbáltunk egy csomót. De a legtöbb puha alumíniumlemezből készül, és az ujjak gyakran gömbölyűek. Kedvező árú Desiro Teddies plüss bilincseink minőségi fém hevederből készülnek, erős szegecsekkel. Ezért a keret nem deformálódik , és az összekötő lánc durva kezelés esetén sem szakad el . A játék BDSM kezdők számára is alkalmas, mivel nem nyomja meg és nem dörzsöli a csuklót. Az egyszerű biztonsági berendezésnek köszönhetően az engedelmes partnerek kulcs nélkül könnyen kiszállhatnak belőlük .

Mi sem idegesíti jobban az embert, mint amikor megkapja az első plüssbilincset, és kibontása után egy csomó szőrszál kirepül, amit a takarókon kell tartani. További kellemetlenségek közé tartozik az a felismerés, hogy a plüss csak egy vékony anyag, amelyen keresztül a subik a fém bilincsek minden ráncát érzi. Az erotikus élmény helyett a partner csak a megszakadt kötelékekből eredő kellemetlen fájdalomra koncentrál. Éppen ezért kellemes meglepetés lesz , hogy a Desiro Teddies modell huzata puha és puha plüss anyagból van varrva . Ennek köszönhetően a bilincs kényelmesebb viselet , és a kezek sem fájnak annyira a partner megbilincselése után. A hüvely bizonyos mértékig csillapítja a fém szilárd nyomását. Ha azonban érzékeny, zúzódásra hajlamos bőre van, akkor kényelmes bőr vagy fémszerkezet nélküli bőr bilincset ajánlunk.

Ha tolerálja a keményebb BDSM-gyakorlatokat , egyszerűen vegye le a plüsshuzatot, és tegyen úgy, mintha rendőri beavatkozás lenne. A menő fém anyag durva benyomást kelt, tiszteletet ébreszt, és megalkuvás nélkül a célkeresztbe helyezi partnerét. Plüss hüvely nélkül a vasalók olyan erősen markolják a csuklót, hogy egy szemtelen aljzat zúzódásokat hagyhat a csuklón az óra után.

A vasalók egyszerű funkcionális zárral rendelkeznek, és két fémkulcsot is kapunk. A bilincseket pillanatok alatt feloldhatja . Egyszerűen helyezze be a kulcsot a zárba, és fordítsa el. Ez felszabadítja az ívelt fogakat a bilincsben. Amint azonban már említettük, a segédprogramot kulcs nélkül is megnyithatja, és bármikor leállíthatja a játékot. Csak mozgassa a biztonsági zárat - egy kis fémkart a zár mellett - a második helyzetbe, és a bilincsek pofája kinyílik. Tesztelőink azt találták, hogy a biztosíték akkor nyílik ki a legjobban, ha a megbilincselt partner keze előttük van.

Értékelni fogja az univerzális méretet is, amely illeszkedik a finom női és többnyire szélesebb férfi csuklókhoz. Ez jól jön, ha szeretne szerepet cserélni . A domináns alfahímből pillanatok alatt engedelmes bárány válhat.

A Desiro Teddies plüss bilincsek ajándéknak is alkalmasak   születésnap, randevúzási évforduló vagy Valentin nap. Nagyon jól éreztük magunkat velük a céges bulin és a lánybúcsún .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.08
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Plüss bilincs kézre Desiro Teddies – fekete" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem