Betöltés...

Masszírozó fej AkuWand 2 (30 cm)

Ár: 32.270 Ft

Több száz vibrációs fejet teszteltünk, de egyik sem volt elég erős, elég szilárd vagy rugalmas ahhoz, hogy olyan legyen, amilyenre vágytunk. Ezért a gyártóval együttműködve megalkottuk a saját AkuWand 2 masszázsfej modellünket, amely minden elvárásunkat beváltotta és egész testünket a nyaktól a talpig megrezgette. Erős rezgésekkel, modern dizájnnal, szilárd anyaggal és teljesen vízálló kialakítással rendelkezik. Végre kiváló minőségű és erős masszázsfejet tartunk a kezünkben, amelyet a vibrációs segédeszközök tapasztalt szerelmesei és a BDSM rajongók értékelni fognak.

Az ergonómiailag jól formázott, vékony fogantyú jól illeszkedik a kézbe. A rugalmas, lengő fejjel való kombinációnak köszönhetően könnyedén szexelhet partnerével miközben használja az eszközt. Ráadásul minden pozícióban. Ha pedig kibírja a hosszú előjátékokat, nem hiányozhat a kollekciójából az Akuwand Tripod sem, amely átalakítja a AkuWand 2 játékot univerzális masszázseszközzé. Ezt a praktikus kiegészítőt kifejezetten úgy terveztük, hogy mind a férfi, mind a női test anatómiájának megfeleljen. A három kiemelkedésnek köszönhetően a feltét tompítja a masszázsfej rezgésének intenzitását, és a test nagyobb területére terjeszti szét. Ily módon az intim részek, vagy például a combok és a fenék stimulálását finom élménnyé varázsolja.

A szilikon fej puha felületével fogja elkápráztatni, amelyen ujjbegyeit csúsztatva fedezheti fel lekerekített vonalait. A szilikont elsősorban hipoallergén tulajdonságai miatt szeretjük, biztonságos az egészségre. Ezért használják az egészségügyben és a kozmetikai iparban is.

A fejben található erőteljes vibrációs motor 10 vibrációs programmal együtt érzéki, intenzív és BDSM-játékok esetén akár gyötrelmes stimulációt biztosít. Attól függ, mennyire szereti az enyhe vagy pikáns játékokat. Mindkét esetben azonban élvezni fogja az erős rezgéseket, amelyek a test minden erogén zónáját masszírozzák. És mivel nagyon sok különböző fej található a piacon, és nem mindegyik kínál gyengéd vibrációt, ezért a masszázsfejünket úgy módosítottuk, hogy azok is meglegyenek benne. A gyenge rezgéseket nemcsak az érzékeny csiklójú nők vagy a kezdők értékelik, hanem a tapasztalt tesztelők is, akik szeretnek játszani, és még jobban szeretik a kedvesüket gyötörni az intim helyek hosszú és lassú stimulálásával. Az AkuWand 2 segédeszközzel nemcsak a csikló, a záróizom, a herék és a fenék, de a merev nyak vagy a fáradt lábak masszírozásának is átadhatja magát.

Tehát, ha szeretné bővíteni erotikus játékai gyűjteményét egy megfelelő géppel, amely lassítani is tud, tegye meg bátran. Vibrációjától pár perc alatt elélvezhet.

Tesztelőink leginkább az eszköz sokoldalú használatát értékelték. A masszírozó fej elsősorban a csikló stimulálására szolgál, de használhatjuk a mellbimbók stimulálására, a prosztata külső masszírozására és más erogén zónákra a női és férfi testen. Ezért élvezni fogja a játékot maszturbáció, előjáték és a partnerrel való közös szex során.

A teljesen vízálló kialakításnak köszönhetően meghosszabbíthatja erotikus élményeit egy elragadóan izgalmas fürdővel vagy reggeli zuhannyal, ami miatt elkéshet a munkából.

Szeretjük a meglehetősen halk vibrációt, amit nem is várna el egy ilyen nagy és erős játéktól. Emiatt még éjfélkor is átadhatja magát az izgalmas menetnek. A szomszédoknak fogalmuk sem lesz az éjszakai szórakozásáról.

A modern eszköz praktikus mágneses USB-töltéssel is megörvendezteti, aminek köszönhetően nem fogja elárasztani a természetet lemerült alkáli elemekkel.

Atest a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől: Jó minőségű és egészségbarát segédeszközöket kedveljük. A szilikon rész az AkuWand 2 masszázsfejen átment a Cseh Állami Egészségügyi Intézet szigorú ellenőrzésén. Ezért bízhat a biztonságosságában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.06
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Masszírozó fej AkuWand 2 (30 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem