Betöltés...

Heart Wave vibrációs erekciós gyűrű

Ár: 14.800 Ft

A Heart Wave vibráló erekciós gyűrű feldobja a maszturbációt, az előjátékot és a szexet . Használhatja, hogy körbeússza a testét és a partnere testét, és új erogén zónákat fedezzen fel. Vagy tegye a péniszére, és engedje át magát az intenzív szexnek. Ha inspirációt keresel a játék használatához, nézd meg tippjeinket.
A vibráló gyűrű puha tapintású szilikonból készült, amely hipoallergén és nem porózus.
A szilikon anyagnak köszönhetően a gyűrű belső átmérője szilárd és nem túl rugalmas. Ezért nem nyúlik és erősebben fogja meg a pénisz tövét , mint a rugalmas TPE-ből készült erekciós gyűrűk.
A csikló protuberanciáját kis szív alakú dudorok díszítik, amelyek egy klasszikus rezgéssel együtt elkényeztetik a hölgyek csiklóját.
A vibráló gyűrű 3x LR44 elemmel működik, melyeket a csomag tartalmaz.
Játék közben értékelni fogja a csendes vibrációs motort, az akció után pedig a vízálló kialakítást. A vibráló gyűrűt tehát pillanatok alatt lemoshatja.


MEGJEGYZÉS: Ne feledje, hogy az erekciós gyűrűket nem szabad 15 percnél tovább használni. A Heart Wave vibráló erekciós gyűrű erősen megfeszül, ezért vegye le korábban, ha kellemetlen érzést érez. Az erekciós gyűrűk kiválasztásakor ügyeljen a megfelelő méret kiválasztására. Az erekciós gyűrűnek csípnie kell a péniszt, de nem szabad fájdalmat okoznia. Ismételt használat esetén tartson elég hosszú szünetet az egyes alkalmazások között, hogy a pénisz elegendő véráramlást kapjon. Javasoljuk, hogy felhelyezés előtt kenje be az erekciós gyűrűket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Heart Wave vibrációs erekciós gyűrű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem