Betöltés...

Svakom Erica bugyivibrátor mobilalkalmazással

Ár: 20.880 Ft

A rugalmas L-alakú testű Svakom Erica bugyi vibrátor egy nemtől független játék, amelyet a csikló és a G-pont , a női gát és a fenék, illetve a gát és a prosztata stimulálására terveztek. Ezért kiegészíti a játékok kollekcióját azoknak a nőknek és férfiaknak , akik több erogén zóna egyszerre stimulálásával szeretnék feldobni orgazmusukat.
Az anatómiailag kialakított vibrátor járás közben is tökéletesen tart az ölben , a külső rugalmas kiálló pedig jól támaszkodik a csiklón vagy a perineumon. És ez nem minden bugyi vibrátornál magától értetődő. Ezzel a hordható játékkal változatosabbá tettük az autóban való utazást, és a rutin házimunkák is gördülékenyen mentek. De a legnagyobb móka a Svakom FeelConnect mobilalkalmazással történő vezérléssel jár. Az alkalmazás többek között webkamera funkciót is kínál, így vizuálisan láthatja egymást, és együtt maszturbálhat , még akkor is, ha óceán választja el Önt.



Az alkalmazás támogatja az iOS 12 vagy Android operációs rendszerű mobiltelefonokat. Letöltheti a Google Play-ből vagy az App Store-ból. Az alkalmazás megbízható, és nem szakad le magától.
A szerszám bársonyosan puha szilikonból készült, amely nem okoz allergiás reakciókat, és nem porózus felületének köszönhetően könnyen tisztán tartható.
Az erős vibrációjú vibrátor 2 erőteljes vibrációs motort hajt meg, amelyek 11 rezgésmód ritmusára rezegnek. Ezután minden rezgésprogram 5 másik intenzitásban kínál szabályozást.



A vízálló kezelésnek köszönhetően akár a zuhany alatt vagy a fürdőben is élvezheti az orgazmust.
Töltés után kényelmesen töltheti a vibrátort egy mágneses USB kábel segítségével. A csomagban praktikus játéktáskát is találsz tároláshoz.
Bár a vibrátor egy szót kicsit hangosabban jelez, így egy csendes szobában eladná. De ha sétálsz a parkban vagy egy forgalmas bevásárlóközpontban, senki sem fog tudni az öledben vibráló titkodról.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Svakom Erica bugyivibrátor mobilalkalmazással" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem